Anamaria Prodan, afacere colosală, de 7 milioane €. Imagini exclusive cu ferma pe care a cumpărat-o

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

În toiul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan face ce face și își mai adaugă câte o achiziție în potofoliu. Mai motivată ca oricând, în ciuda faptului că trece printr-o despărțire care o afectează vizibil, diva a făcut o tranzacție de milioane de euro. Săptămâna trecută, ea a cumpărat o fermă de 600 de capete de bovine.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află la prima înfățișare. Vor mai urma, mai ales că-și dispută custodia unicului lor fiu, dar și averea, iar partajul pe bunuri cu siguranță va fi unul cu răsunet în mass media, ca și până acum.

Anamaria Prodan nu este genul de femeie care să plângă în pernă după persoana iubită, dar nu capitulează ușor. De când s-a despărțit de Reghecampf, Anamaria a “înflorit”: a devenit patroană de televiziune, a realizat transferul lui Nicolae Stanciu în China, la FC Wuhan, a investit în criptomonede, iar ultima achiziție în portofoliul ei este o fermă de animale, de bovine mai exact.

Anamaria Prodan și-a luat fermă de 600 de bovine

Avea în lista de dorințe un astfel de business și iată că nu s-a lăsat până nu și-a văzut visul cu ochii. S-a interesat, a verificat și a găsit ceea ce căuta, iar săptămâna trecută a realizat această investiție importantă: o fermă mare, cu 600 de capete de bovine, aflată la câteva sute de kilometri de București.

sursa:clock.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Situaţie tulbure în Donbas. Separatiştii proruşi din Luhansk încearcă să inducă ideea unui atac al armatei ucrainene contra civililor: „Dovada” fluturată

Thu Feb 10 , 2022
Separatiştii proruşi din Luhansk acuză armata ucraineană că pregăteşte un „atac de artilerie” în regiunea aflată sub controlul lor şi prezintă ca „dovadă” o dronă care, spun ei, a filmat zone publice dintr-un oraş din apropierea liniei de contact. Într-un mesaj publicat pe Telegram, poliţia autoproclamatei Republici Populare Luhansk susţine […]