Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă. Ce s-a întâmplat cu aceștia după numai o săptămână

0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Alina și Ilan Laufer au decis să își ducă gemenii la creșă. Așadar, de o săptămână, cei mici au început să meargă la creșă, fapt care, potrivit Alinei, le face bine tuturor.

Invitată în emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, vedeta a mărturisit că programul micuților s-a schimbat acum, iar ea în sfârșit are mai mult timp pentru ea, pentru cuplu.

Alina Laufer este bucuroasă că gemenii s-au integrat repede și că au început deja să mănânce singuri. În plus, e foarte fericită că educatoarea păstrează tot timpul legătura cu ea.

„De când cu creșa au început să doarmă mai bine. Chiar suntem pe drumul cel bun și sunt foarte fericită cu decizia pe care am luat-o.

Cei mici au un program foarte frumos. Pe vremea noastră nu ne dădeau mamele la creșă? Începeau femeile serviciul de la 4 luni.”, a declarat Alina Laufer, conform Cancan.

Nu ne este frică de muci

Soția lui Ilan Laufer are un program bine pus la punct. În fiecare dimineață, îi duce pe Davina și Nathaniel la creșă și pentru câteva ore e liberă să se ocupe cu așlte activități, inclusiv sportul, ceea ce se vede bine deja.

Ea nu se teme dacă gemenii s-ar putea îmbolnăvi, având deja experiență cu fata cea mare, Karina.

”Cu cei doi prințișori am adoptat altă strategie. Îi trezesc la 7, îi pun pe oliță, la 8.15 sunt la creșă și au acolo un program fantastic. Cântă, îi scot afară.

Prima zi am stat cu ei, iar a doua zi educatoarea mi-a zis să stau 15 minute și să ies”, a povestit ea cât de ușoară a fost adaptarea pentru cei mici.

”Eu produc numai copii independenți, care nu plâng după mami. (…)

Ei mâncau numai de la mine din mână, mâncare pasată. Au mâncat bucăți și nu s-au înecat. Nu te mai saturi de ei dacă îi vezi.

După Ilan plâng foarte mult. Nu, nu sunt geloasă, pentru că e tatăl copiilor mei. Dacă ar fi vorba de altă persoană, da.

Am început deja de o săptămână. Nu ne este frică de muci. Am batista bebelușului, ser fiziologic”, a mai spus Alina Laufer în emisiune.

Recent, aceasta declara că, dacă îi lipsește ceva de când e mămică din nou, e să privească împreună cu soțul ei un film.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Marele regret al Doiniței Oancea: ”Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta”

Thu Feb 10 , 2022
Actrița Doinița Oancea, o femeie asumată la cei 38 de ani ai săi, a mărturisit recent care este marele său regret legat de viața personală. ”Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu […]