Adelina Pestrițu a transmis un mesaj tranșant. Ce a supărat-o pe vedetă?

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar cei doi își uimesc mereu fanii cu declarațiile pe care și le fac în mediul online. Ba mai mult, cei doi au anunțat în nenumărate rânduri că își doresc foarte mult să-și mărească familia și par foarte îndrăgostiți. Însă, recent, s-a scris că cei doi ar divorța, ceea ce a enervat-o la culme pe brunetă și a transmis un mesaj cu care a închis gurile tuturor.

Adelina Pestrițu este un exemplu pentru multe femei și de fiecare dată a fost extrem de sinceră cu fanii ei și i-a ținut la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. La scurt timp, după ziua ei au apărut zvonuri că aceasta ar avea probleme în mariaj, ceea ce a enervat-o la culme pe brunetă și a vrut să pună punct zvonurile printr-un mesaj foarte tranșant. Aceasta a reușit să închidă gurile tuturor și să nu mai lase loc de interpretări, asigurând pe toată lumea că așa cum a spus până acum, ea și soțul ei se înțeleg de minune și au planuri mari de viitor.

„Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta. Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești”, a scris Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram.

 

sursa:libertateapentrufemei.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. Vedeta și-a uimit fanii cu ultima fotografie postată: „Ținuta de la Georgeta la purtător”

Thu Feb 10 , 2022
Cristina Ich, una dintre cele mai apreciate influencerițe din țara noastră, și-a uimit prietenii virtuali cucea mai recentă postare de pe rețelele de socializare. Aceasta le-a arătat cum arăta în adolescență și toată lumea a rămas profund impresionată. Cristina Ich, una dintre cele mai apreciate influencerițe din țara noastră, este […]