Victoraș Micula a renunțat la viața de „băiat rău”! Milionarul s-a logodit. Cine este partenera acestuia

0 0
Read Time:54 Second

Se pare că perioada dificilă prin care trece din cauza problemelor de sănătate l-a făcut pe Victoraș Nicula să privească atent spre viitor și la lucrurile importante. Astfel, moștenitorul „Frutti Fresh” a decis că este vremea să se așeze la casa sa, așa că s-a logodit. Cine este cea care l-a „cumințit” pe milionar?

Victoraș Nicula pare că este gata să renunțe la viața de „băiat rău” și să devină familist. Tânărul milionar intenționează să renunțe la burlăcie așa că și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare. Moștenitorul „Frutti Fresh” și-a cerut în căsătorie iubita, iar răspunsul acesteia a fost un mare „Da”. Veștile bune au fost date de cei doi, subtil, în mediul online. Aceștia și-au schimbat ambii statusul amoros pe paginile lor de Facebook, trecând acum faptul că s-au logodit.

Ce care l-a cucerit pe Victoraș Nicula este Andreea Mirghis. Tânăra provine dintr-o familie înstărită, fiind fiica unui om de afaceri orădean. Aceasta este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din Cluj-Napoca.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Numele mai puțin obișnuite pe care le poartă copiii celebrului chef Joseph Hadad. Nu s-a mai auzit așa ceva până acum!

Wed Feb 9 , 2022
Cu o carieră de-a dreptul impresionată în arta culinară, Chef Joseph Hadad are o familie de care este tare mândru. Cei trei copii sunt cei care îi aduc bucurie. 1. Numele celor trei copii ai celebrului chef Povestea de viață a lui Chef Joseph Hadad bate orice scenariu de film. […]