Un nume important din tenisul feminin îl face praf pe Novak Djokovic: „Puțini oameni sunt alături de cei care încearcă să pară ce nu sunt!”

0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Daria Kasatkina (24 ani, 21 WTA) îl acuză pe Novak Djokovic de falsitate pe terenul de tenis, motiv pentru care sârbul nu este la fel de apreciat de fani, precum sunt Nadal și Federer.

Într-un interviu acordat publicației ruse gotennis.ru, Daria Kasatkina a vorbit, printre altele, și despre relația pe care și-o construiesc jucătorii cu fanii tenisului, atât în timpul meciurilor, cât și în afara terenului.

Rusoaica a explicat cât de important este pentru un jucător de tenis să fie natural, sugerând că aceasta este singura cale de a fi plăcut cu adevărat de public pe termen lung.

Deși Novak Djokovic a dominat, alături de Nadal și Federer, tenisul mondial în ultimii 15 ani, campionul sârb nu se bucură de aceeași susținere din partea publicului.

Pentru Kasatkina însă, situația nu este una deloc întâmplătoare. Rusoaica e de părere că Nole a stârnit multă antipatie în jurul său din cauza faptului că nu este natural, că nu își dezvăluie adevărata față. La polul opus, în opinia sportivei, se află Rafael Nadal, pe care Kasatkina îl consideră un exemplu de sinceritate.

„De ce să-ți fie frică să arăți cine ești cu adevărat? Dacă oamenilor nu le place cine ești, e în regulă. Este mai bine decât atunci când oamenii te plac pentru ceva ce nu ești. 

Cu toții vedem cum își dorește Djokovic ca oamenii să-l iubească, cum încearcă să facă totul pentru asta, dar nu funcționează. Pentru că, până la urmă, toată lumea simte că ceva nu este în regulă.

Rafa este real. Nu lovește cu racheta, de exemplu, pentru că pur și simplu nu a făcut asta în copilărie, a fost crescut diferit. El își exprimă emoțiile într-un mod diferit, prin acel «Vamos», care este adorat de public. Puțini oameni sunt alături de oamenii care încearcă să pară ce nu sunt”, a explicat Kasatkina în interviul acordat celor de la gotennis.ru

 

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Un nume important din tenisul mondial a anunțat că nu va participa la Roland Garros

Wed Feb 9 , 2022
Andy Murray (34 ani, 102 ATP) a declarat că nu va participa la sezonul de zgură, ratând inclusiv turneul de la Roland Garros, pentru a se concentra pe cel de la Wimbledon. Este al doilea an consecutiv când britanicul ratează participarea la Open-ul francez, după ce nici în sezonul precedent […]