Un nou scandal în Parlament. George Simion: Să fiu sancționat pentru faza cu Popescu, dar ce treabă au filmările?

0 0
Read Time:46 Second

Copreședintele AUR George Simion a spus că este de acord să fie sancționat pentru ce s-a întâmplat cu ministrul Popescu în plen, dar nu și cu interzicerea filmărilor. El a făcut aceste declarații înainte ca proiectul de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor prin care se interzice transmiterea în direct sau înregistrarea de către deputaţi sau alte persoane a şedinţelor de plen, de Birou Permanent, de comitet al liderilor sau de comisii să fie dezbătut în Comisia de regulament.

UPDATE 10.00. Deputații din comisie au convenit să permită filmarea ședințelor, cu condiția ca deputatul care filmează să rămână la locul lui și să nu se plimbe prin sală când filmează.

Dacă un deputat devine violent cu alt coleg parlamentar sau folosește un limbaj nepotrivit, indemnizația lui lunară va fi redusă cu până la 50% timp de șase luni, iar timpul luărilor de cuvânt va fi redus la zece secunde.

sursa: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Falimentul City Insurance: Deţinătorii de poliţe RCA au 30 de zile să schimbe asigurătorul

Wed Feb 9 , 2022
Administratorul judiciar al City Insurance, CITR, a anunţat miercuri, după ce Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat asupra cererii de faliment, că deţinătorii de poliţe RCA au 30 de zile pentru schimbarea asigurătorului. „Pentru primele luni ale acestui proiect ne propunem să asigurăm cât mai multă stabilitate pentru cei implicaţi. Vom fi […]