Uluitor! Jack Grealish era atât de beat încât nu l-au lăsat să intre în bar » Reacția lui Guardiola: „Amendă, pentru că nu m-au invitat și pe mine!”

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Încă o escapadă a lui Jack Grealish, jucătorul celor de la Manchester City. Duminică seară, cineva îl ținea de braț ca să nu cadă. În decembrie, Guardiola l-a pedepsit pe Grealish. Venise la antrenament după o noapte petrecută în baruri.

Vara trecută, când l-a cumpărat pe Jack Grealish de la Aston Villa cu 117,5 milioane de euro, cel mai scump transfer al sezonului, Pep Guardiola și-a asumat un mare risc.

Pentru că, dincolo de calitățile extraordinare pe teren, internaționalul englez e un pericol pentru Man. City. Numele lui apare deseori pe copertă pentru escapadele sale.

Jack Grealish, în oraș, cu Walker și Mahrez

Ultima, în weekend. Duminică seară, el a fost filmat de un fan în mijlocul orașului Manchester. Era beat, cineva îl ținea de braț să nu cadă, și i s-a refuzat intrarea în berăria Albert’s Schloss tocmai din cauza stării sale. Nu era singur. Alături de el, colegii Walker și Mahrez, și ei recunoscuți pentru o viață nocturnă agitată.

Clubul a negat informațiile apărute în Daily Mail. Nu era sub influența alcoolului și nici nu voia să intre în acel restaurant.

Întrebat despre escapada jucătorilor săi în cadrul unei conferințe de presă, Pep Guardiola a spus:  Videoclipul nu a arătat ce s-a întâmplat cu adevărat. Au mers împreună să ia cina, treji, cu prietenii și staff-ul lor… nimic mai mult.

În acest caz, cred că nu au fost tratați corect, dar asta este. La asta sunt expuși cu rețelele sociale din zilele noastre.

 

 

sursa: gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Clubul din Liga 1, depunctat din cauza datoriilor!

Wed Feb 9 , 2022
Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat depunctarea clubului Gaz Metan Mediaș cu două puncte. Datoriile clubului din Mediaș afectează echipa din plin. Din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie, clubului din Mediaș i-au fost tăiate două puncte. Iar […]