Tzancă Uraganu, la aceeași petrecere cu Dan Diaconescu: ,,Vă pupăm și vă salutăm”

0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Manelistul s-a filmat alături de Dan Diaconescu, ceea ce a luat prin surprindere pe toată lumea. Nu numai că manelistul și jurnalistul s-au afișat împreună, ci Tzancă Uraganu i-a și dedicat o melodie lui Dan Diaconescu.

Tzancă Uraganu, dedicație pentru Dan Diaconescu
Manelistul este cunoscut pentru petrecerile pe care le dă acasă, doar că de această dată, marea comunitate a manelistului au fost surprinși să vadă că la un astfel de eveniment a fost prezent și Dan Diaconescu. Cei doi, alături de alți invitați s-au distrat pe cinste pe ritmuri de manele, iar pe masă aveau numai băuturi scumpe.

Acest lucru se poate observa din live-ul făcut de manelist pe Facebook. Manelistul a filmat pe toată lumea, dar atenția a fost asupra lui Dan Diaconescu, întrucât nu multe sunt momentele în care stau la aceeași masă. Jurnalistul părea că se simte foarte bine la petrecerea organizată de manelist.

Nu numai că au fost la aceeași petrecere, ci manelistul i-a dedicat lui Dan Diaconescu o melodie. Și nu una oarecare, ci o piesă cu un mesaj care trimite la ideea de avere și despre oamenii răi. Nu doar banii și oamenii au fost ,,subiectul” dedicațiilor lui Tzancă Uraganu, ci și binele făcute de jurnalist altora. Imaginile au devenit virale și mulți internauți s-au întrebat ce legătură este între cei doi.

,,Vreau să audă tot județul, atunci când spui Diaconescu, vreau să știe toată țara, s-a terminat șmecheria cu șeful de la OTV. Vă pupăm și vă salutăm. Nu mai cred în nimenea, că lumea s-a făcut rea. De cine să mă feresc și pe cine să iubesc. Să vorbească tot județul, atunci când spui Diaconescu (…) Să trăiești, Diaconescule, la multă lume ai făcut doar bine. Lasă lumea să vorbească și averea ta să crească. (…)”, este dedicația primită de Dan Diaconescu chiar de la Tzancă Uraganu.

 

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ce s-a ales de Americanu, celebrul actor din serialul „La bloc”. Din ce câștiga bani acum

Wed Feb 9 , 2022
Americanu s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor. Actorul are un nou job acum, însă este foarte revoltat pe zvonurile mincinoase care circulă în presă. Emil Mitrache este celebrul actor care a interpretat rolul lui Americanu în îndrăgitul serial de comedie, „la Bloc”. De-a lungul timpului, artistul a făcut furori […]