Sorana, mama suspectată că și-a maltratat bebelușul, în Danemarca, vizitată în detenție de fratele ei: „Am găsit-o slăbită și descurajată. Am avut voie să-i las o Biblie”

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Doi membri ai familiei extinse au primit permisiunea de a-i vizita miercuri, 9 februarie, pe soții Ionuț și Sorana Rotundu, suspectați că și-au maltratat copilul de cinci săptămâni și aflați în centre de detenție separate în Danemarca. Beniamin, fratele Soranei, a povestit, într-o postare video pe Facebook, preluată de site-ul Diaspora.ro, cum a decurs întâlnirea cu sora sa.
„Am avut voie sa o văd pe sora mea timp de 30 de minute. E primul contact al ei cu familia după o săptămână și jumătate de când a fost arestată”, a explicat fratele Soranei Rotundu. „Am găsit-o slabită și descurajată. Nu a știut și nu i s-a comunicat că are dreptul să contacteze Ambasada, a aflat asta abia duminică, atunci când a și fost vizitată de reprezentantii Ambasadei României de la Copenhaga”, a povestit Beniamim. „A început să muncească acolo, ca să își poată cumpara produsele necesare de igienă de la magazinul închisorii. Îi e foarte greu că nimeni nu o înțelege, ea nu stăpânește bine nici engleza, daneza nici atât”, a completat bărbatul. Nu au avut voie să vorbească despre Mathias „Ne-a întrebat de Mathias și de soțul ei, dar nu am avut acceptul să vorbim despre nimic despre ancheta aflată desfășurare. Polițistul care era de față ne-a comunicat că nu putem să o întrebăm nimic despre cum au decurs lucrurile din momentul în care a fost arestată. Am avut, însă, voie să îi dăm o Biblie și putem să îi ducem haine de schimb”, a completat Beniamin.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Aproape 11.000 de români s-au vaccinat anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore. Câţi copii de 5-11 ani s-au imunizat

Wed Feb 9 , 2022
10.843 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului transmis, miercuri, de CNCAV. Cifrele sunt în creștere față de ziua de marți, atunci când s-au imunizat peste 11.000 de persoane. Din totalul persoanelor vaccinate în ultima zi, numai 2.030 sunt cu prima doză, 2.844 cu rapelul și […]