Shuai Peng spune că acuzațiile la adresa fostului vicepremier chinez au fost greșit înțelese: „D-asta am șters postarea! Nu am spus că m-a agresat sexual”

0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Shuai Peng (36 ani), jucătoarea de tenis din China, a oferit un interviu în care clarifică controversa din finalul anului trecut, când a fost dată dispărută timp de două săptămâni.

 • Context:  În noiembrie 2021, Shuai Peng l-a acuzat pe fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli de abuz sexual pe rețeaua socială Weibo. Postarea a fost ulterior ștearsă, iar Shuai Peng a fost de negăsit timp de două săptămâni.
 • Ea a reapărut atunci când a participat la un apel video cu Comitetul Olimpic Internațional. Ulterior, a fost fotografiată și la un eveniment de tenis din China, imaginile fiind publicate de presa de stat.
 • Acum, Peng este prezentă la Beijing, acolo unde s-a întâlnit cu președintele Comitetului Sportiv Olimpic Thomas Bach, cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă care se dispută în acest moment în capitala Chinei.

  Aceasta a oferit un interviu pentru cotidianul francez L’Equipe, în care jucătoarea de tenis a ținut să clarifice situația.

  Shuai Peng: „Nu am spus că cineva m-a agresat sexual”

  „În primul rând, aș vrea ca oamenii să înțeleagă cu adevărat cine sunt: ​​sunt o fată normală, o jucătoare de tenis obișnuită. Uneori sunt senină, alteori fericită, alteori tristă. Mă pot simți foarte stresată sau sub multă presiune. Toate sentimentele și reacțiile pe care le au toate femeile le simt și eu.

  Vreau să le mulțumesc celor de la WTA și ATP pentru că și-au făcut atâtea griji pentru mine. Dar întrebarea mea e, de ce atâta grijă? Nu am dispărut, toată lumea a putut să mă vadă. Am șters postarea pentru că s-a creat o mare neînțelegere. Nu am spus că cineva m-a agresat sexual. 

  Nu am dispărut, doar că a fost foarte multă lume care mi-a scris și nu am putut să răspund tuturor. Dar am fost în contact cu prietenii mei. I-am răspuns și președintelui WTA Steve Simon, acele e-mailuri au fost scrise de mâna mea. Nimic special nu s-a întâmplat”, a declarat Peng jurnaliștilor francezi.

 

sursa: gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Momentul în care Nadal l-a exasperat pe marele Ronaldo: „Lasă-mă să vorbim despre nenorocitul ăla de tenis!”

Wed Feb 9 , 2022
Brazilianul Ronaldo (45 de ani) a povestit o întâlnire savuroasă avută cu Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), în urmă cu 7 ani.  Ronaldo și Nadal sunt recunoscuți pentru talentele lor multiple. S-au întâlnit la un turneu demonstrativ de poker și au fost în dese rânduri adversari pe terenul […]