Schimbări în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara s-a răzgândit. În custodia cui o să rămână Bebeto

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf rămâne sub semnul întrebării, cei doi nereușind să își rezolve problemele. Mai mult, aceștia nu s-au prezentat la primul termen. Acum, impresara s-a răzgândit și a făcut noi declarații în ceea ce privește custodia lui Laurențiu Reghecampf Jr. În custodia cui va rămâne Bebeto?

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan spunea că intenționează să ceară custodia exclusivă a celui mic, iar Laurențiu Reghecampf trebuia să plătească o pensie alimentară de 5.000 de euro. Însă, într-un interviu recent, impresara a dezmințit această informație, declarând că nu își dorește să îl îndepărteze pe Bebeto de fostul soț, ci dimpotrivă.

Anamaria Prodan a declarat că își dorește ca Bebeto și Laurențiu Reghecampf să aibă în continuare o relație, în ciudat celor întâmplate.

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă. Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el.

Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui. Și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Anda Adam, noi probleme cu Poliția! Vedeta a mai primit încă o amendă de la oamenii legii din Cluj

Wed Feb 9 , 2022
De ceva timp, Anda Adam s-a mutat în Cluj pentru a se ocupa de clubul pe care urmează să îl deschidă. Însă, se pare că vedeta a fost luată în vizor de către polițiști și a primit din nou o amendă de circulație. Artista s-a arătat revoltată de ce i […]