Reacția lui Cheloo după schimbarea de la „iUmor”. Juriul va fi compus din patru vedete: „Sunt de ajuns…”

0 0
Read Time:57 Second

„iUmor’ revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1. Noutatea celui mai nou sezon „iUmor’ va fi prezența unui jurat-surpriză care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cheloo, reacție după schimbarea de la „iUmor’

„Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii! Două voturi sunt de ajuns pentru a trece mai departe!’, a mărturisit juratul iUmor, chiar la jurizarea primului concurent al celui mai nou sezon al show-ului.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

 

 

sursa: avantaje.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Șeful diplomației europene: Vizita preşedintelui Macron la Moscova a fost importantă, dar nu a făcut minuni

Wed Feb 9 , 2022
Înalt Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell, aflat marți la Washington, este de părere că vizita la Moscova a președintelui francez Emmanuel Macron a adus ”un element de relaxare” în privința tensiunilor dintre Rusia și Occident pe tema Ucrainei, dar ”nu a făcut minuni”, […]