Raluca Drăgoi este gata de nuntă! Când va avea loc evenimentul din viața artistei

0 0
Read Time:49 Second

Anul viitor, Raluca Drăgoi va face pasul cel mare. De curând, artista a oferit câteva detalii despre cum va arată fericitul eveniment. Cei doi deja au început pregătirile pentru nunta care va avea loc la anul.

Raluca Drăgoi: ,,Voi fi mireasă în 2023”
Ieri, artista a mărturisit la Antena Stars că se va căsători la anul. Tot în ieri Raluca Drăgoi a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o ședință foto. Ulterior, vedeta a oferit câteva detalii despre marele eveniment.

Nunta va avea loc în luna septembrie 2023, după ce și-a verificat agenda încărcată de evenimente. Aceasta este data pe care au găsit-o, având în vedere că sunt destul de ocupați.

,,Da, e adevărat, voi fi mireasă în 2023, nu am timp în 2022 ca să fiu și eu mireasă anul acesta. Împreună cu Andrei am consultat agenda când am putea avea și noi o zi liberă ca să fim miri: 09.09.2023”, a spus Raluca Drăgoi la Antena Stars.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tzancă Uraganu, la aceeași petrecere cu Dan Diaconescu: ,,Vă pupăm și vă salutăm”

Wed Feb 9 , 2022
Manelistul s-a filmat alături de Dan Diaconescu, ceea ce a luat prin surprindere pe toată lumea. Nu numai că manelistul și jurnalistul s-au afișat împreună, ci Tzancă Uraganu i-a și dedicat o melodie lui Dan Diaconescu. Tzancă Uraganu, dedicație pentru Dan Diaconescu Manelistul este cunoscut pentru petrecerile pe care le […]