Procesul în care Dumitru Dragomir a fost condamnat pentru luare de mită, trimis la Parchet

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Procesul în care Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul șef al LPF, e acuzat de luare de mită se va relua de la zero. Oficial, Curtea de Apel a admis azi plângerea ANAF și va trimite dosarul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Curtea de Apel București a admis plângerea ANAF si va trimite dosarul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucuresti. Încheierea F/CP din 9.II.2022 – În baza art. 341 alin. 6 lit. b Cod procedură penală admite plângerea formulată de petentul Statul Român prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală împotriva ordonanței nr. 5866/P/2013 emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti la data de 12.11.2018.

Desfiinţează ordonanța nr. 5866/P/2013 emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti la data de 12.11.2018 si trimite cauza la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucuresti. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 09.02.2022”, este decizia anunțată azi de Curtea de Apel București.

Procesul lui Dragomir, reluat de la zero

Curtea de Apel a decis ca procesul să se rejudece, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, nu la Tribunal, acolo unde Dumitru Dragomir a fost condamnat în ianuarie 2019, în primă instanță, la 4 ani cu executare, pentru că ar fi încasat mită de 3,5 milioane de euro.

Curtea de Apel susține că procesul trebuia să nu fie judecat de Tribunalul București pentru că fiul lui Dumitru Dragomir, inculpat și el, dar achitat, e avocat, și doar Curtea de Apel poate judeca un astfel de caz.

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Andrei Prepeliță nu ia în calcul demisia de la FC Argeș: „Dacă ar veni noul antrenor, ce i s-ar cere? Campionatul sau ce?”

Wed Feb 9 , 2022
Chindia și FC Argeș au remizat, scor 1-1, în etapa #25 din Liga 1. La finalul partidei, Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a vorbit despre posibilitatea de a părăsi banca tehnică a argeșenilor. FC Argeș este se află în lupta pentru play-off. Deși matematic mai au șanse piteștenii mai au șanse […]