Numele mai puțin obișnuite pe care le poartă copiii celebrului chef Joseph Hadad. Nu s-a mai auzit așa ceva până acum!

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Cu o carieră de-a dreptul impresionată în arta culinară, Chef Joseph Hadad are o familie de care este tare mândru. Cei trei copii sunt cei care îi aduc bucurie.

1. Numele celor trei copii ai celebrului chef
Povestea de viață a lui Chef Joseph Hadad bate orice scenariu de film. Chiar dacă a rămas văduv și cu trei copii de crescut, acesta a reușit să le ofere o educație aleasă. Celebrul chef are un băiat și două fete, iar aceștia au nume inedite. Băiatul este cel mai mare copil al renumitului chef și îl cheamă Dor. Pe fiica mijlocie o cheamă Daniela, iar pe mezină Lipaz.

2. Ocupațiile celor trei copii ai celebrului chef
Fiica cea mijlocie i-a moștenit pasiunea pentru bucătărie și este manager într-un restaurant din Berlin. Celebrul chef și-a încurajat fiul să își urmeze pasiune pentru IT, așa că a urmat o astfel de facultate, iar mezina este mai tot cu timpul cu tatăl și învăță.

,,Dor este pasionat de IT și are studii în acest sens, Daniela este în Germania și lucrează în același domeniu ca mine: este manager de locație în Berlin, iar Lipaz, momentan, este cu mine, acasă, învață foarte bine și îmi oferă zilnic momente de mândrie”, a mărturisit Chef Joseph Hadad.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Motivul pentru care Cornel Dinu nu urmărește Survivor România. Ce spune fostul mare internațional român despre emisiunea de pe Pro Tv

Wed Feb 9 , 2022
Deși emisiunea “Survivor România” este urmărită se foarte mulți români, Cornel Dinu nu se numără printre ei. Fostul internațional român și-a exprimat sincer părerea despre emisiunea ce are loc în Republica Dominicană. Cornel Dinu nu este interesat de aceste emisiuni, din prisma faptului că acestea nu prezintă realitatea, după cum […]