Moţiunea simplă împotriva ministrului Virgil Popescu a fost respinsă în Parlament

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Camera Deputaţilor a respins în plenul de miercuri, 9 februarie, moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului PNL al energiei Virgil Popescu, cu 190 de voturi contra și 98 pentru.
Potrivit votului final, 190 de deputați au votat împotriva moțiunii, 98 au votat pentru, 2 s-au abținut și 6 nu au votat. Moţiunea simplă contra ministrului Virgil Popescu a fost iniţiată de 51 de deputaţi USR.
Camera Deputaţilor va da astăzi, de la ora 11.30, votul final la moţiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului PNL al energiei, Virgil Popescu. Cel mai probabil, moțiunea va pica la vot, pentru că PSD și PNL, care formează majoritatea, nu o vor susține, potrivit informațiilor Libertatea. USR a depus săptămâna trecută moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul «săptămâna viitoare» Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”. „Poate nu ştiaţi, dar domnul Popescu este cel mai longeviv ministru al energiei. Deci a avut timp să ne arate ce poate şi să facă reforme. Dar să vedem ce a făcut Virgil Popescu la minister în ultimii ani. A continuat acelaşi dezastru şi aceleaşi combinaţii din ultimii 31 de ani”, se afirmă în textul moțiunii.
Dezbaterea moţiunii simple împotriva lui Virgil Popescu a fost programată luni, 7 februarie, însă a fost întreruptă în urma incidentului în care liderul deputaţilor AUR, George Simion, l-a bruscat pe ministrul energiei în timpul discursului de la tribuna Camerei.

 

sursa: libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Uluitor! Jack Grealish era atât de beat încât nu l-au lăsat să intre în bar » Reacția lui Guardiola: „Amendă, pentru că nu m-au invitat și pe mine!”

Wed Feb 9 , 2022
Încă o escapadă a lui Jack Grealish, jucătorul celor de la Manchester City. Duminică seară, cineva îl ținea de braț ca să nu cadă. În decembrie, Guardiola l-a pedepsit pe Grealish. Venise la antrenament după o noapte petrecută în baruri. Vara trecută, când l-a cumpărat pe Jack Grealish de la […]