Momentul în care Nadal l-a exasperat pe marele Ronaldo: „Lasă-mă să vorbim despre nenorocitul ăla de tenis!”

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Brazilianul Ronaldo (45 de ani) a povestit o întâlnire savuroasă avută cu Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), în urmă cu 7 ani. 

Ronaldo și Nadal sunt recunoscuți pentru talentele lor multiple. S-au întâlnit la un turneu demonstrativ de poker și au fost în dese rânduri adversari pe terenul de golf.

Fostul mare fotbalist brazilian și-a amintit un moment grăitor despre modul în care Rafa privește sportul, cu pasiune și fără limite.

Ronaldo și Nadal, campioni fără granițe: „El vorbea despre fotbal, eu voiam doar tenis!”

„Deja uram fotbalul. Nu mai eram la curent. Acum am revenit la dragostea pentru el, urmăresc tot ce prind, uneori adorm în fața televizorului. Dar mereu am preferat tenisul.

Vreau să povestesc asta. În urmă cu 7 ani, am mers să joc golf cu Rafa Nadal, la Mallorca. Mi-a dezvăluit că visul lui, în copilărie, a fost să devină fotbalist.

Eu voiam să discutăm despre tenis, dar el nu se mai oprea din poveștile despre fotbal. În mintea mea, spuneam: «Ce tâmpenie! Lasă-mă să vorbesc despre nenorocitul de tenis!»”, a rememorat Ronaldo momentul, într-un interviu acordat celor de la Bobo TV.

Rafa Nadal, fan declarat al Realului

Rafael Nadal este mare fan al clubului Real Madrid. Proaspătul campion de la Australian Open vorbea despre acest lucru într-un interviu oferit în 2010: „Mereu se vorbeşte de Liga Campionilor, e clar că ăsta e maximum, dar pentru suporteri campionatul este cel care îţi aduce cea mai mare bucurie, pentru că asta trăieşti săptămână de săptămână. Totuşi, orice e bine: campionatul, Liga, Cupa, sau toate trei, aşa ar fi cel mai bine!”

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Raluca Drăgoi este gata de nuntă! Când va avea loc evenimentul din viața artistei

Wed Feb 9 , 2022
Anul viitor, Raluca Drăgoi va face pasul cel mare. De curând, artista a oferit câteva detalii despre cum va arată fericitul eveniment. Cei doi deja au început pregătirile pentru nunta care va avea loc la anul. Raluca Drăgoi: ,,Voi fi mireasă în 2023” Ieri, artista a mărturisit la Antena Stars […]