Mesajul lăsat de patroana unui magazin din Huși pentru un hoț, pe geamul de la intrare: ”Nu ai nicio șansă să găsești bani

0 0
Read Time:52 Second

Patroana unui mic magazin din Huși, care a constatat pe camerele de supraveghere că un hoț îi supraveghează de ceva vreme mișcările pentru a pregăti o spargere, i-a lăsat acestuia un mesaj pe ușă, în care îi scrie că nu are nicio șansă să găsească bani.

Femeia a vrut să se asigure că este cu ochii pe hoț și a ținut să-l anunțe public despre acest lucru, printr-un mesaj haios lipit chiar la intrarea în magazin, scrie Vremea Nouă.

”Băi, ”jefuitor” mic ce ești (îmi vine să și râd), ai dat bine pe cameră, să știi”, a scris femeia în biletul lipit pe ușa de la intrare, în atenția celui care îi ”fila” magazinul.

”Crezi că se merită pentru niște țigări și niște băutură?”

”În primul rând te anunț eu că nu ai nicio șansă să găsești bani”, îl informează femeia pe prezumtivul hoț, pe care îl întreabă mai departe: ”tu crezi că se merită să te fac de tot rahatul pentru niște țigări și niște băutură?”.

 

 

sursa: stirileprotv.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tips and tricks pentru un stil de viață sănătos

Wed Feb 9 , 2022
10 pași pentru o pentru o viață sănătoasă: 1.Este important să începi cu mintea. Conștientizează nevoia de a lua o pauză de la alimentele nesănătoase. Împrietenește-te cu această idee și fă-o să nu-ți mai iasă din cap. Deja pragul de blocaj psihic l-ai trecut. Următoarea etapă e mult mai ușoară. […]