Găsită pe scaunul din sufragerie, la doi ani după ce a murit. Sfârșitul trist al unei femei singure din Italia

0 0
Read Time:32 Second

Corpul Marinellei Beretta a fost descoperit vineri, 4 februarie, de pompierii din orașul italian Como, după mai multe plângeri cu privire la un copac dărâmat din cauza vegetației în curtea ei. Femeia, care locuia singură, a fost găsită stând pe scaun, în sufragerie, scrie CNN. Ofițerul de presă al Primăriei din Como, Francesca Manfredi, a declarat pentru CNN că motivul decesului este încă necunoscut. Legistul a stabilit că a murit spre sfârșitul anului 2019, judecând după gradul de descompunere a cadavrului. Nicio rudă a Marinellei nu s-a prezentat încă la morgă, a spus Manfredi, adăugând că poliția investighează dacă femeia are o familie.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

200 de hectare de pădure, mistuite de incendiu, în Elveția. Turiștii care l-au declanșat au sunat la pompierii din Germania: „Așa am găsit pe Google”

Wed Feb 9 , 2022
Doi bărbați sunt urmăriți penal pentru declanșarea din neglijență a unui incendiu devastator pe Monte Gamborogno, cantonul elvețian Ticino (Tessin, în limba germană). Focul nu a fost stins nici după 10 zile și a mistuit deja 200 de hectare de pădure. Potrivit unui raport al postului de televiziune RSI, vinovații […]