Fuego, anunț trist pentru fani! Pandemia i-a dat toate planurile peste cap. „Mi-am pus atâtea speranțe…”

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Fuego a venit cu o veste tristă pentru toți fanii săi. Pentru a șasea oară, acesta a fost nevoit să amâne concertul de la Sala Palatului. Pandemia i-a pus bețe în roate și deși spera că evenimentul va ava în sfârșit loc, se pare că norocul nu a fost de partea lui. Artistul s-a arătat extrem de dezamăgit și chiar se gândește să renunțe de tot.

Pandemia a afectat pe toată lumea, însă unii dintre cei mai „oropsiți” au fost artiștii. Concertele și evenimentele nu mai au loc de ceva timp. Fuego a resimțit din plin efectele pandemiei, mai ales că spectacolul său de la Sala Palatului a fost amânat de șase ori până acum. Artistul a tot sperat că lucrurile vor merge mai bine și va putea să apară în fața fanilor, însă visul i-a fost spulberat.

Cum valul cinci face ravagii în România, concertul lui Fuego a fost amânat. Atât artistul, cât și fanii care își cumpăraseră bilet s-au arătat extrem de dezamăgiți.

„Dragii mei, iată că n-am putut nici de această dată să-mi duc visul la bun sfârșit! Situația actuală și hotărârile luate de autorități ne împiedică să putem ține concertul de pe 1 martie, de la Sala Palatului. Mai ales că rata de incidență este imensă în București și doar cu 30% (n.r. capacitate) și cu riscurile aferente este imposibil să facem asta. Să putem avea toată tehnica și toți artiștii pe scenă.”, a anunțat Fuego.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

A ieșit scandal după prima înfățișare în divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe! Antrenorul a tunat și fulgerat la adresa impresarei: „Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva”

Wed Feb 9 , 2022
Nu mai este cale de întoarcere! Pe 7 februarie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trebuiau să se prezinte la Judecătoria Buftea, pentru a divorța, însă procesul a fost amânat, după cum a anunțat ulterior impresara. Anamaria Prodan a dezvăluit că divorțul dintre ea și fostul său partener, Laurențiu Reghecampf, se […]