Dinamo și FCSB, amendate de Comisia de Disciplină » Roș-albaștrii au primit amenda maximă și riscă noi sancțiuni!

0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Dinamo și FCSB au fost amendate de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF întrunită astăzi. Sancțiunile vin după derby-ul câștigat de roș-albaștri în „Groapă”, 3-0 pe 30 ianuarie.

Astfel, FCSB a primit o amendă de 60.000 de lei, penalitatea maximă!, pentru incidentele din tribune și folosirea materialelor pirotehnice, unele dintre ele ajungând și pe teren. Dinamo trebuie să plătească „numai” 15.000 de lei din cauza suporterilor.

Dinamo și FCSB, amendate de Comisia de Disciplină

„Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente – În baza art. 82.1 si 3.a si c. raportat la art. 83.2.d) din RD, se sancţionează clubul Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În baza art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 60.000 lei”, a comunicat oficial site-ul LPF.

După Rapid, și FCSB a ajuns la pragul maxim de amendă financiară. Conform Agerpres, roș-albaștrii riscă disputarea partidelor fără spectatori în cazul unor noi incidente.

Conflict între fani la Dinamo – FCSB

Aproximativ 300 de fani ai celor de la FCSB au făcut deplasarea în „Ștefan cel Mare” pentru derby-ul cu marea rivală din 30 ianuarie. Primul conflict a apărut chiar după fluierul de start al lui Ovidiu Hațegan.

Suporterii oaspeților au aprins mai multe torțe și le-au aruncat spre sectorul în care se afla „Peluza SUD” a celor de la Dinamo, un contigent aflat pe poziții diferite față de „Peluza Cătălin Hîldan”. Obiecte pirotehnice au zburat și în sens invers, iar ultrașii au încercat să rupă gardurile de protecție și să se înfrunte deschis.

Jandarmii au intervenit prompt și au calmat situația. Suporterii lui FCSB au ratat însă golul superb marcat de Octavian Popescu, chiar în minutul 2. Erau momentele de intensitate maximă ale conflictului din tribune.

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Insolvență, faliment, colaps! » Cu mai mulți bani, Dinamo și alte 11 echipe din Liga 1 s-au scufundat în datorii

Wed Feb 9 , 2022
Deși cluburile desfigurate de problemele financiare n-au încetat să activeze în Liga 1 nici după micșorarea numărului de echipe, de la 18 la 14, planul revenirii la 18 formații circulă frecvent în România. Cu bani mai mulți din drepturile TV, 12 cluburi au flirtat cu falimentul din 2015 încoace. Într-o […]