De ce sunt puse în pericol concurentele de la „Survivor România”. Riscul la care se expun femeile din cele două echipe din Dominicană – ar putea avea grave probleme de sănătate!

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Condițiile din junglă nu sunt deloc ușoare, mai ales pentru femei care se supun la o serie de riscuri.

,,Survivor România” nu este doar competiția care testează condiția fizică sau limitele concurenților. La pachet, vin și o serie de riscuri pe care și le asumă concurentele din Republica Dominicană.

Pericolul la care sunt expuse femeile de la ,,Survivor România”
Competiția ,,Survivor România” nu este deloc ușoară pentru participanți, mai ales pentru femeile din ambele tabare. Umiditatea are un nivel destul de ridicat. De asemenea, condițiile sunt destul de grele pentru concurente întrucât stau mai tot timpul cu picioarele în apă, echipamentul pentru joc este mereu ud și pot ajunge să se confrunte cu probleme de ordin ginecologic.

Una dintre concurentele care s-a plâns este Otilia Bilionera, care a mărturisit aseară că nu este deloc ușor să reziști în Republica Dominicană. Condițiile sunt extrem de grele, nu au acoperiș propriu-zis deasupra capului și nici la capitolul mâncare nu stau deloc bine.

„Noi suntem femei, avem ovare, eu am văzut moartea cu ochii. M-au salvat medicii din Turcia în ultimul moment, mi-au scos doi litri de sânge din abdomen. Nu mai am ciorapi uscați, plouă mereu și în baracă sunt băltoace de apă…”, a spus în cadrul ediției difuzate aseară, Otilia Bilionera.

Nu numai că se expun la probleme destul de mari în ceea ce privește umiditatea, dar nici igiena nu este una prea bună. Concurenții nu au dreptul la produse precum șampon, balsam, nici măcar săpun. Aceștia sunt nevoiți să se spele în apa sărată a mării.

Simona Hapciuc este cea care a făcut aceste dezvăluiri într-un live de pe contul de Instagram, în urmă cu un an.

,,Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem…”, mai declara Simona Hapciuc, într-un live făcut anul trecut.

 

sursa: substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Alexandra Dinu are un nou iubit celebru. Cu cine a fost surprinsă în tandrețuri, în mașină

Wed Feb 9 , 2022
Alexandra Dinu are un nou iubit celebru. Cu cine a fost surprinsă în tandrețuri în mașină fosta soție a lui Adrian Mutu. Alexandra Dinu este tot liberă după mai multe relaţii care au urmat după divorţul de Adrian Mutu. Noul iubit ar fi ieșit și el dintr-o relație cu o […]