Dan Badea e out din Antena 1? De ce a fost înlocuit, la „iUmor”, cu Ilona Brezoianu

0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Telespectatorii fideli ai emisiunii iUmor vor avea parte de o surpriză. Debutul noului sezon, cel cu numărul 12, care va avea loc la finele acestei săptămâni, nu-i va mai avea drept prezentatori pe Șerban Copoț și Dan Badea.

Noul sezon al emisiunii iUmor este pe cale să înceapă, însă nu în formula pe care telespectatorii s-au obișnuit să o vadă. Dan Badea, cel ce îi era co-prezentator lui Ștefan Copoț a fost înlocuit  la cârma emisiunii de nimeni alta decât Ilona Brezoianu. Fanii show-ului nu au motive de îngrijorare deoarece această mișcare este una temporară.

Dan Badea va lipsi chiar din prima ediție a noului sezon. În momentul în care au început filmările pentru acest nou sezon, actorul a  trecut printr-un incident neprevăzut. Acesta a fost nevoit să se carantineze  în timpul vacanței. Mai marii Antenei 1 nu au stat pe gânduri și au găsit imediat rezolvarea acestei probleme. Prin urmare, cea care îi va fi alături lui Copoț este Ilona Brezoianu.

,Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune  și avem o chimie. Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum.” spune frumoasa actriță

Ilona s-a simțit ca peștele în apă în timpul filmărilor. Așadar, actrița va fi alături de Dan Badea și Șerban Copoț, dar și de cei patru jurați.

Ilona a fost ținta glumelor din partea colegilor
,,Un alt element surprinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni. S-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată. Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta. Sigur, el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună și să îl ajut la nevoie. Sper ca prezența mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori și aș vrea să fac schimb cu Dan. Când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanță într-o țară exotică.” a declarat Ilona .

Noul sezon va debuta din 11 februarie de la 20:30 la Antena 1.

 

sursa: substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

De ce sunt puse în pericol concurentele de la „Survivor România”. Riscul la care se expun femeile din cele două echipe din Dominicană – ar putea avea grave probleme de sănătate!

Wed Feb 9 , 2022
Condițiile din junglă nu sunt deloc ușoare, mai ales pentru femei care se supun la o serie de riscuri. ,,Survivor România” nu este doar competiția care testează condiția fizică sau limitele concurenților. La pachet, vin și o serie de riscuri pe care și le asumă concurentele din Republica Dominicană. Pericolul […]