CFR Cluj, amendată de FRF! Termen de 5 zile pentru a stinge datoriile față de fostul jucător

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

CFR Cluj a fost amendată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF cu 3.000 de lei din cauza datoriilor față de Iasmin Latovlevici (35 de ani), acum fotbalist la FC Argeș.

Campioana României a rămas cu datorii față de fundașul stânga, care a jucat în Gruia între octombrie 2020 și septembrie 2021.

La jumătatea lunii ianuarie, CFR Cluj a pierdut procesul cu Latovlevici, care are de primit 60.000 de euro. Cum suma respectivă nu a fost achitată până în prezent, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a sancționat clubul ardelean cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei. Totodată, i-a acordat acestuia un „termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată”.

Dacă nu va plăti, CFR Cluj riscă sancțiuni suplimentare. Următorul termen a fost programat pe 2 martie 2022.

Iasmin Latovlevici a adunat 16 meciuri, un gol și o pasă decisivă în tricoul lui CFR Cluj.

Jucătorii n-au primit nici primele aferente victoriilor din campionatul trecut și cel în curs. Conform actelor normative interne, jucătorii încasează câte 1.000 de euro la fiecare succes.

Mai mult, au rămas restante și bonusurile pentru cucerirea ultimului titlu, unde este vorba, în medie, de sume de 20.000-25.000 de euro per jucător, în funcție de contractele individuale ale fiecăruia.

La toate acestea se adaugă și 350.000 de euro pe care CFR îi datorează la bugetul local, potrivit datelor făcute publice de Direcția Taxe și Impozite Cluj Napoca.

Iar până pe 31 martie, CFR trebuie să rezolve toate aceste datorii, pentru a-și putea lua licența de Liga 1. Și, cel mai probabil, jucătorii vor fi nevoiți să facă alte înțelegeri cu clubul, pentru o nouă reeșalonare a acestor restanțe.

 

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sorana Cîrstea s-a împiedicat din nou de „complexul Kontaveit” » Anett o elimină în optimi la St. Petersburg

Wed Feb 9 , 2022
Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 31 WTA) a fost învinsă de Anett Kontaveit (26 de ani, 9 WTA) în optimile turneului de la St. Petersburg, scor 4-6, 5-7. Sorana Cîrstea nu a reușit să treacă peste „complexul Kontaveit”. Pentru a 6-a oară în tot atâtea întâlniri directe, jucătoarea din […]