Ce s-a ales de Americanu, celebrul actor din serialul „La bloc”. Din ce câștiga bani acum

0 0
Read Time:2 Minute, 18 Second

Americanu s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor. Actorul are un nou job acum, însă este foarte revoltat pe zvonurile mincinoase care circulă în presă.

Emil Mitrache este celebrul actor care a interpretat rolul lui Americanu în îndrăgitul serial de comedie, „la Bloc”. De-a lungul timpului, artistul a făcut furori în rândul celor de acasă. Atât în timpul difuzării serialului cât și după, Americanu s-a ales cu mii de fani. Personajul său a ilustrat viața unui mascul feroce și al unui afacerist de succes.

În realitate, însă, lucrurile nu stau chiar așa de bine în viața lui Emil Mitrache. Actorul a trecut printr-o mulțime de ghinioane de-a lungul vieții sale, în ceea ce privește cariera.

Americanu are acum 56 de ani
În cadrul unei emisiuni Tv, Americanu a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme de când nu a mai apărut pe micile ecrane. Actorul a spus că și-ar fi dorit să mai participe în producții, însă nu l-a mai contactat nimeni în ultimii ani. Ei bine, Emil Mitrache are un nou job în prezent. El este ghid turistic și pare să-i placă ce face.

„Mai întâi am avut copii și pe urmă m-am căsătorit. Aș lucra și ieri în televiziune. Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam. Știi cum e, părăsești competiția și nu te mai caută nimeni.”, a spus actorul într-o emisiune Tv.

Americanu este revoltat pe zvonurile din presă
Actorul a mai mărturisit că este foarte afectat de zvonurile care circulă în presă de câțiva ani buni. Se pare că actorului i s-ar fi adus în repetate rânduri jigniri cum că ar fi falit și ar avea grave probleme financiare.

„M-a șocat… uluitor, ce-a ajuns Americanu! Știi ce mă doare: că astea rămân. Și poate vede cineva, un angajator, de 14 ani se scrie că am probleme financiare, îți dai seama că se întreabă: „Ăsta de 14 ani are numai probleme financiare? Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?”.

Ar trebui să fie o deontologie, n-ar trebui verificate informațiile astea? Din 3 surse? Păi dacă tu nu mă suni pe mine? Și hai, că eu am probleme financiare, dar am fost în țară…Toată lumea mă întreba dacă a murit nea Popa. Când pui un titlu „A murit! Nea Popa…” și vezi că a murit un câine, mă întreabă dacă Nelu s-a călugărit.

Nu s-a călugărit Nelu. Mă afectează lipsa de profesionalism…Sunt atâția care au probleme nu numai cu banii, cu legea. Poate că ăla care scrie are probleme cu banii, scrie articolul să ia și el niște bani.”, a mai adăugat Emil Mitrache , alias, Americanu.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Victoraș Micula a renunțat la viața de „băiat rău”! Milionarul s-a logodit. Cine este partenera acestuia

Wed Feb 9 , 2022
Se pare că perioada dificilă prin care trece din cauza problemelor de sănătate l-a făcut pe Victoraș Nicula să privească atent spre viitor și la lucrurile importante. Astfel, moștenitorul „Frutti Fresh” a decis că este vremea să se așeze la casa sa, așa că s-a logodit. Cine este cea care […]