Ce fericită este Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, după ce s-a recăsătorit! Cum arată și cine este actualul ei partener. Orice femeie ar invidia-o!

0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, duce o viață de prințesă în Dubai. La vara lui 2021, șatena s-a recăsătorit. Cine este actualul ei partener?

Mirela Popa, fosta parteneră de viață a lui Bogdan Stelea, s-a mutat în Dubai din anul 2015. Creatoarea de modă mărturisea că voia să părăsească România încă de pe vremea când era căsătorită cu fostul fotbalist. Anii au trecut, iar viața Mirelei Popa s-a schimbat radical. S-a recăsătorit în Dubai, iar în prezent este foarte fericită alături de noul ei partener. Dovadă sunt imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Bogdan Stelea, fost jucător al echipei naționale de fotbal, și Mirela Popa, şi-au încheiat conturile, oficial, în primăvara lui 2014. Divorțul a fost unul de comun acord.

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, și-a refăcut viața în Dubai
La nici un an de la despărțirea oficială, Mirela Popa a ales să se mute în Dubai. Acolo, designerița l-a cunoscut pe actualul ei soț, Safwan Nached. Creatoarea de modă și bărbatul de origine siriană s-au căsătorit religios în vara anului trecut, iar petrecerea de nuntă a fost una cu adevărat fastuoasă.

„E un loc exotic, e exact pe plajă și vrem să fie relaxat. Oamenii care ne sunt foarte apropiați au călătorit până aici ca să ne fie alături astăzi. Au venit oameni din Canada, Statele Unite, Franța, Austria, Italia Spania, România. E o petrecere cosmopolitană pe care am vrut să o ținem cât mai restrânsă posibil”, mărturisea Mirela Popa, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

„Sunt foarte fericită și mă simt împlinită. Doresc la toată lumea același lucru, nu am cuvinte! Nu îmi doresc mai mult de atâta, aș putea spune. Vorbim de la anul încolo (n.r . – despre copii), acum trebuie să ne relaxăm după petreceri și să ne concentrăm, să vedem dacă se leagă ceva”, a mai adăugat șatena.

Cum s-au cunoscut Mirela Popa și Safwan Nached
Cât despre soțul de origine siriană, Mirela Popa a avut numai cuvinte de laudă. Creatoarea de modă dezvăluia că între ea și Safwan Nached a fost dragoste la prima vedere.

„Se numeşte Safwan, este de origine siriană şi locuieşte la Dubai de 32 de ani. Este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simţul umorului, inteligenţă, ambiţie şi determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieţii sale. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop.

Cu timpul am realizat că avem aceleaşi valori de viaţă şi pasiuni, iar acest lucru ne-a adus împreună.Vede în mine ceea ce n-a mai văzut niciun bărbat până acum, mă încurajează mereu să fiu eu însămi şi să-mi folosesc la maximum potenţialul. M-a transformat într-o persoană nouă, care gândeşte totul acum dintr-o poziţie de lider’‘, declara Mirela Popa, în urmă cu mai bine de doi ani, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

 

sursa: substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Victor Slav regretă mariajul cu Bianca Dragușanu? Ce spune fostul “băiat de la meteo” despre căsnicia cu blondina

Wed Feb 9 , 2022
Ce a spus fostul soț al vedetei despre căsătoria lor. Regretă sau nu Victor Slav mariajul cu Bianca Drăgușanu? În anul 2013, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut o nuntă de poveste. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, de unde a rezultat fructul iubirii lor. Împreună […]