Ce face Ilinca Vandici cu hainele pe care le îmbracă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Le-am făcut special pentru anumite gale… ”

0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

La „Bravo, ai stil! Celebrities” nu doar concurentele au cucerit publicul cu ținutele lor, ci și Ilinca Vandici. Prezentatoarea s-a afișat în fiecare ediție cu ținute uimitoare care, fără doar și poate, i-au inspirat și pe cei de acasă. De cele mai multe ori, telespectatorii emisiunii s-au întrebat ce face Ilinca cu haine după ce se încheie un sezon de „Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici se poate lăuda cu un dressing impresionant în care se regăsesc doar haine de brand și piese care vor fi mereu la modă. Timp de șapte sezoane, Ilinca a evoluat odată cu concurentele și a „furat meserie” de la cei mai buni în domeniul modei. Parcursul stilistic al vedetei a înregistrat, clar, o îmbunătățire, iar asta se vede și în afara platoului de filmare.

Ilinca Vandici donează hainele pe care nu le mai poartă
Ilinca Vandici a îmbracat de-a lungul celor șapte sezoane de „Bravo, ai stil” mii de ținute și a trecut prin zeci de stiluri vestimentare. Prezentatoarea are o întreagă echipă care se ocupă de aparițiile ei, așa că nu trebuie să își facă prea multe griji. Ilinca a recunoscut că majoritatea hainele pe care le-a purtat sunt împrumutate de la designeri sau de la magazine cunoscute.

Totuși, au existat momente în care vedeta și-a creat propriile ținute pentru galele tematice. Acele haine, spre deosebire de cele împrumutate, ajung în dressingul ei de acasă. Cele care au luate de la designeri sau de la branduri celebre, se întorc la sursa de proveniență imediat după ce se încheie filmările pentru fiecare ediție.

„Hainele pe care le-am purtat în emisiune nu sunt ale mele. Nu îmi rămân și nu le duc acasă. Sunt de la designeri. Sunt haine prototip făcute special pentru a fi purtate de către vedete, modele, pentru shootinguri. Am avut și anumite ținute pe care le-am făcut special pentru anumite gale și acelea mi-au rămas.

Toate celelalte au fost trimise înapoi. Îmi plac hainele, îmi place moda. Am achiziționat de-a lungul timpului foarte multe piese. Nu le-aș vinde neapărat acum, nu este cazul. În fiecare toamnă și primăvară fac ordine în dressing. Îl las să respire și dăruiesc tot ceea ce nu mai port”, a declarat Ilinca Vandici pentru playtech.ro.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bat clopotele de nuntă pentru Elena Marin! Cum va arătat rochia de mireasă a fostei concurente „Survivor România”

Wed Feb 9 , 2022
Elena Marin și Andrei au o poveste de iubire de ceva timp. Cei doi au trecut prin multe împreună, iar la dragostea dintre ei au fost martori și telespectatorii „Survivor România”. Cei doi s-au împăcat în timpul emisiunii, s-au logodit, iar pare că în curând va avea loc și nunta. […]