Caramitru: ”Putin atacă după Olimpiadă, într-o operațiune brutală. Va fi dezastru!”

0 0
Read Time:59 Second

Analistul de business Andrei Caramitru este sceptic în privința unei soluționări pacifiste în criza de la granița de est a Ucrainei.

Potrivit lui Caramitru, sunt șanse mari ca Rusia să atace țara vecină, și nu oricum!

Postarea lui Andrei Caramitru despre iminentul atac al Rusiei

”Din păcate – îmi e clar, din seara asta, că Putin va ataca Ucraina, într-o operațiune brutală, pe scara largă. Un dezastru. După olimpiadă, în 2-3 săptămâni maxim.
De ce îmi e clar? Un fost general rus important (Leonid Ivashov), șeful unui ONG al ofițerilor rezerviști – a ieșit public cerând ca Putin să se oprească din nebunia asta și să demisioneze. Și un fost sef al KGB (Yevgeny Savostyanov) a spus același lucru, azi. Oamenii ăștia sunt cineva și își risca viața – sunt patrioți si le e teamă pentru țara lor, realizează la ce risc o expune nebunul de Putin.
Trebuie să ne pregătim de orice scenariu. Nu cred că avem un risc imediat – însă lucrurile pot scăpa de sub control foarte foarte repede.
Sincer vă spun – de data asta sper să greșesc, să nu am dreptate. Sper din tot sufletul, dar din păcate nu cred că estimez greșit.”
sursa:voxpublica.ro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ela și Petrică dau cărțile pe față. Cât de ușor este, de fapt, sa participi la emisiunea ,,Mireasa”

Wed Feb 9 , 2022
Ela și Petrică sunt cei care au cucerit inimile publicului și au reușit să câștige marele premiu. Chiar dacă acum au o viață liniștită, lucrurile nu au stat astfel atunci când erau în casa ,,Mireasa”. Recent, bruneta a povestit cum a fost experiența în casă, dar și ceea ce nu […]