Andrei Prepeliță nu ia în calcul demisia de la FC Argeș: „Dacă ar veni noul antrenor, ce i s-ar cere? Campionatul sau ce?”

0 0
Read Time:52 Second

Chindia și FC Argeș au remizat, scor 1-1, în etapa #25 din Liga 1. La finalul partidei, Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a vorbit despre posibilitatea de a părăsi banca tehnică a argeșenilor.

FC Argeș este se află în lupta pentru play-off. Deși matematic mai au șanse piteștenii mai au șanse de a ajunge în primele 6 echipe la sfârșitul, antrenorul Andrei prepeliță nu mai este dorit la echipă nici de primar, nici de suporteri, aceștia cerându-i demisia. 

Cu toate acestea, tehnicianul nu ia în calcul această variantă, considerând că se află încă poate îndeplini obiectivele echipei.

Andrei Prepeliță: „Dacă ar veni noul antrenor, ce i s-ar cere? Campionatul sau ce?”

Atmosfera e foarte bună, așa a fost mereu, de 1 an și 3 luni, de când sunt eu aici. Băieții au caracter și rezultatele sunt de partea noastră. Dacă cei din conducere decid altceva, eu nu am nicio problemă. Eu nu am discutat cu nimeni, eu îmi fac treaba profesionist, ca până acum, nu am probleme. 

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SAGA Festival anunță o nouă categorie de bilete, Rave Pit. Pregătește-te să dansezi chiar lângă artiștii tăi preferați! Citeşte întreaga ştire: SAGA Festival anunță o nouă categorie de bilete, Rave Pit. Pregătește-te să dansezi chiar lângă artiștii tăi preferați!

Wed Feb 9 , 2022
Dacă îți dorești să trăiești experiența SAGA la maximum, ei bine, organizatorii festivalului desfășurat în perioada 10-12 septembrie au anunțat că pun la dispoziție o categorie de bilete cu totul specială prin care îți poți rezerva un loc mai aproape de artiștii tăi preferați. Este vorba despre Rave Pit, o […]