Anda Adam, noi probleme cu Poliția! Vedeta a mai primit încă o amendă de la oamenii legii din Cluj

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

De ceva timp, Anda Adam s-a mutat în Cluj pentru a se ocupa de clubul pe care urmează să îl deschidă. Însă, se pare că vedeta a fost luată în vizor de către polițiști și a primit din nou o amendă de circulație. Artista s-a arătat revoltată de ce i s-a întâmplat și a povestit totul în mediul online.

Se pare că Anda Adam nu se poate obișnui cu regulile din Cluj, iar oamenii legii sunt pe urmele ei. După ce de curând a fost sancționată pentru că a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap în parcarea unui mall, acum vedeta a încasat o nouă amendă. De această dată Anda Adam a fost luată în vizor pentru că a încălcat regulile de circulație, parcând foarte aproape de o trecere de pietoni.

Anda Adam s-a arătat revoltată și a povestit totul în mediul online. Artista susține că a staționat foarte puțin, iar la fel ca ea au făcut și alții, însă doar ea a primit amendă.

„Vreau să menționez că nu am fost nici măcar o secundă pe trecerea de pietoni, am fost lângă acea trecere de pietoni, la un metru distanță. Într-adevăr eram aproape de trecerea de pietoni, dar nici măcar zece centimetri nu am călcat cu roata peste trecerea de pietoni. … Si o să revin și cu subiectul parcarea de la mall cu locul cu marcaj pentru handicap, ca să vedeți iarăși o situație în care mi se pare că lumea este foarte rea

Alții conduc și parchează, staționează și opresc regulamentar! (n.r. ironie). Dar eu sunt catalogată ca având fițe de București!”, a spus Anda Adam, pe InstaStory.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Fuego, anunț trist pentru fani! Pandemia i-a dat toate planurile peste cap. „Mi-am pus atâtea speranțe…”

Wed Feb 9 , 2022
Fuego a venit cu o veste tristă pentru toți fanii săi. Pentru a șasea oară, acesta a fost nevoit să amâne concertul de la Sala Palatului. Pandemia i-a pus bețe în roate și deși spera că evenimentul va ava în sfârșit loc, se pare că norocul nu a fost de […]