Alexandra Dinu are un nou iubit celebru. Cu cine a fost surprinsă în tandrețuri, în mașină

0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second
Alexandra Dinu are un nou iubit celebru. Cu cine a fost surprinsă în tandrețuri în mașină fosta soție a lui Adrian Mutu. Alexandra Dinu este tot liberă după mai multe relaţii care au urmat după divorţul de Adrian Mutu. Noul iubit ar fi ieșit și el dintr-o relație cu o femeie cu care are trei băieţi.

S-a aflat cu cine se iubește Alexandra Dinu. Și el este un bărbat celebru

Actrița Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, a fost surprinsă alături de Dinu Pescariu, de care pare foare apropiată. Cei doi au luat masa într-un restaurant de fițe.
Alexandra Dinu și Dinu Pescariu par a forma un nou cuplu, mai ales că fostul sportiv s-ar fi despărțit de Letiția Beraru, femeia cu care are trei băieţi și 14 ani de relație.

Alexandra Dinu, apropiată de Dinu Pescariu

Fostul jucător de tenis a luat prânzul cu fosta soție a Briliantului. De asemenea, Dinu Pescariu nu purta verigheta, gest care poate însemna că este un bărbat, scrie Mediaflux.
Astfel, cei doi păreau foarte apropriați și familiari unul cu celălalt. Au stat de vorbă înainte să coboare din vehicul. Imaginea de ansamblu în care au apărut cei doi posibili amorezi nu pare a semăna cu o întâlnire de afaceri, ci seamănă mai mult cu o întâlnire de dragoste.

Dinu Pescariu, denunțător în dosarul Microsoft

Dinu Pescariu este fost sportiv, dar și un om de afaceri controversat. A fost denunțător în dosarul Microsoft, nefiind inițial urmărit penal de DNA, ulterior fiind trimis în judecată.

Dinu Pescariu patronează complexul de lux Pescariu Sports and Spa din București. Fostul sportiv a mai avut două căsnicii. Prima soție a acestuia a fost Ileana Pescariu Badiu, cu care a fost din 2001 până în anul 2004. Cea de-a doua soție a lui Dinu Pescariu este Letiția Beraru, cu care încă mai este căsătorit în acte. Cei doi au făcut nunta în anul 2008.

Alexandra Dinu, mai multe relații după despărțirea de Adrian Mutu

Alexandra Dinu are și ea un istoric amoros tumultuos, care începe cu divorțul de Adrian Mutu. Astfel, în 2005, a început o relație cu un cunoscut bancher italian, Carlo Cancellieri, ca mai apoi să se îndrăgostească de Andrea Rizzoli Jr, băiatul actriței Eleonora Georgi. Acesta, printre altele, a ajutat-o pe Alexandra Mutu în cariera ei din Italia.

Apoi a urmat Jeffrey Greenstein, actor și producător la Hollywood. Cu acesta, Alexandra Dinu a avut o relație mai lungă, de circa 6 ani. Într-un final, în 2020, Alexandra Dinu a revenit în țară, unde ar fi avut o relație cu fostul soț al Ralucăi Sandu, omul de afaceri Ziv Tetelman, care însă nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi presupuși iubiți.

sursa: impact.ro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

O primărie din Botoșani oprește iluminatul public noaptea din cauza facturilor prea mari. „Situația e gravă”

Wed Feb 9 , 2022
Primăria orașului Flămânzi din județul Botoșani a anunțat că va opri iluminatul public între orele 23 și 4 pentru că facturile la electricitate au crescut de patru ori, relatează Agerpres. Primarul Dan Oloeriu a precizat că, în luna decembrie 2021, administraţia publică a primit o factură pentru energie electrică de 59.000 […]