Alex Bodi și Ema Uta și-au oficializat relația! Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Se pare că Alex Bodi și Ema Uta nu se mai ascund. Cei doi au apărut împreună pe rețelele de socializare, oficializând astfel relația. Imaginile au fost făcute publice de către celebra make-up artist, semn că este gata să își asume relația și vrea ca toată lume să știe că de acum afaceristul este un bărbat luat. Cum s-au filmat cei doi?

După ce a petrecut sărbătorile de iarnă alături de Daria Radionova, Alex Bodi a schimbat repede macazul, a renunțat la șatenă și s-a întors la Ema Uta. S-a vorbit mult despre împăcarea celor doi, însă până acum aceștia nu au confirmat-o. Însă, dacă mai exista cineva care avea o urmă de îndoială acum totul este clar.

Alex Bodi și Ema Uta se bucură de o vacanță luxoasă în Maldive. Cei doi au hotărât să nu se mai ascundă și au oficializat relația. Ema Uta a postat în mediul online un filmuleț în care apare alături de afacerist. Cei doi se îmbrățișează și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Imaginile au fost imediat preluate și de Alex Bodi și postate pe contul său se Instagram, semn clar că își doresc ca toată lumea să știe că sunt împreună.

 

sursa:substantial.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Caramitru: ”Putin atacă după Olimpiadă, într-o operațiune brutală. Va fi dezastru!”

Wed Feb 9 , 2022
Analistul de business Andrei Caramitru este sceptic în privința unei soluționări pacifiste în criza de la granița de est a Ucrainei. Potrivit lui Caramitru, sunt șanse mari ca Rusia să atace țara vecină, și nu oricum! Postarea lui Andrei Caramitru despre iminentul atac al Rusiei ”Din păcate – îmi e […]