Va fi interzis! Lovitură cruntă primită de George Simion. AUR e la pământ

0 0
Read Time:55 Second

Unul dintre liderii celui mai mare partid din Israel le-a transmis un mesaj vehement parlamentarilor din formațiunea sa. Subiectul este legat de AUR, o formațiune ce ar trebui evitată total.

Eli Hazan, directorul pentru afaceri externe și purtătorul de cuvânt al Likud, le-a transmis un mesaj tuturor parlamentarilor ce fac parte din această formațiune politică.

AUR a fost ales în Parlament și crește în popularite, în parte pentru că este anti-establishment și se opune vaccinării și restricțiilor. Acest partid este antisemit. Hazan a lansat acest mesaj după ce un lider AUR a anunțat în interviuri în presa din România că plănuiește să se întâlnească cu reprezentanți ai Likud, în luna aprilie. Oficialul israelian spune, însă, că nu știe niciun parlamentar al formațiunii care a fost de acord să se întâlnească cu vreun membru AUR. George Simion a susținut că are stabilită o întâlnire, în aprilie, cu fostul premier israelian Netanyahu.

„Vă implor să nu o faceți! Este rău pentru Israel, rău pentru Likud, iar comunitatea evreiască din România este foarte îngrijorată cu privire la acest anunț”, a scris Hazan.

sursa: evz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Un nou scandal în Parlament. George Simion: Să fiu sancționat pentru faza cu Popescu, dar ce treabă au filmările?

Wed Feb 9 , 2022
Copreședintele AUR George Simion a spus că este de acord să fie sancționat pentru ce s-a întâmplat cu ministrul Popescu în plen, dar nu și cu interzicerea filmărilor. El a făcut aceste declarații înainte ca proiectul de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor prin care se interzice transmiterea în direct sau […]