Scandal în politica din România! Ludovic Orban a răbufnit: Un măgar

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Scandalul momentului în politica din România! Ludovic Orban pare extrem de supărat pe un liberal pe care l-a ajutat în trecut.

Ludovic Orban nu poate uita trădarea lui Ciprian Ciucu: Mi-a întors spatele

Este vorba despre Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Capitală. Fostul preşedinte PNL are numai cuvinte grele la adresa edilului, despre care spune că stă prost cu caracterul.

Mai mult, legat de unele declaraţii recente ale primarului la adresa unui post de televiziune, Orban a fost deosebit de dur: “Un măgar, fără 7 ani de acasă”.

“Omul a ajuns să nu mai suporte să fie criticat”

“L-am acceptat să fie președinte interimar la Sectorul 6 și candidat la Primărie. După asta, domnul Ciucu, care stă mai prost cu caracterul, mi-a întors spatele. L-am susținut pentru primărie.

Ne-am înțeles că îl sprijin la președinția organizației București, am semnat un protocol, iar apoi și-a anunțat candidatura la președinția organizației București în prezența lui Florin Cîțu și a spus că îl susține pe Cîțu.

Ceea ce a făcut în raport cu Realitatea este de neacceptat, să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă. Omul a ajuns să nu mai suporte să fie criticat, iar gestiunea de la primărie nu îl arată că este un mare manager”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, invitat la Realitatea PLUS.

sursa: capital.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Au fost chemați la unitate! Documentul pe care sute de români l-au primit deja (SURSE)

Sun Jan 30 , 2022
Sute de infanteriști aflați în reverză, unii chiar aproape de pensionare, au fost chemați la ordin, fiind obligați să participe la un eventual conflict militar, dacă tensiunea dintre Rusia și Ucraina va escalada. Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, susține că rechemarea este doar o formă de verificare a infanteriștilor. Chemat să […]