Eleve de liceu, filmate cum dansează pe manele pe bordul autobuzului de navetă. Cum se apără şoferul şi ce spune Poliţia

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Mai multe eleve de liceu au fost filmate cum dansează pe bordul autobuzului care fac naveta la şcoală. Şoferul se apără spunând că nu le poate opri. Poliţia a anunţat că s-a autosesizat şi va lua „măsurile legale care se impun”.

Potrivit unor imagini publicate de observatornews.ro, mai multe fete de liceu care fac naveta între Lugoj şi satele din jur au fost filmate cum dansează, pe manele, pe bordul autobuzului. Pe Facebook a fost postată şi o fotografie surprinsă în Lugoj, iar din imagine se poate vedea cum două adolescente stau pe bordul mijlocului de transport. „Stau pe bord, vorbesc cu şoferul, el le lasă, e clar. Aşa spun şi părinţii şi copii din spate, spun că fetele astea din faţă totdeauna stau pe bord şi dansează acolo şi cu şoferul. Doamne fereşte în caz de accident e foarte periculos. Aşa ceva ar trebui prevenit până nu va fi prea târziu”, a declarat un martor, pentru sursa citată.

Şoferul a declarat că imaginile sunt vechi şi că nu reuşeşte să ţină în frâu adolescenţii pe care îi transportă. Duminică, 30 ianuarie 2021, Poliţia Timiş a anunţat că în urma imaginilor apărute în presă s-a autosesizat. „Având în vedere articolul apărut în presa locală, în care mai multe eleve ar fi dansat într-un mijloc de transport şcolar, poliţiştii Municipiul Lugoj, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

sursa: adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Scandal în politica din România! Ludovic Orban a răbufnit: Un măgar

Sun Jan 30 , 2022
Scandalul momentului în politica din România! Ludovic Orban pare extrem de supărat pe un liberal pe care l-a ajutat în trecut. Ludovic Orban nu poate uita trădarea lui Ciprian Ciucu: Mi-a întors spatele Este vorba despre Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Capitală. Fostul preşedinte PNL are numai cuvinte grele […]