Parchetul militar a deschis dosar penal după protestul de la Parlament: Jandarmii, cercetați pentru două infracțiuni

0 0
Read Time:52 Second

Parchetul militar a deschis dosar penal după protestul de la Parlament: Jandarmii, cercetați pentru două infracțiuni

Parchetul militar a deschis dosar penal după protestele de la Parlament, iar anchetatorii au suspiciuni că jandarmii au încălcat legea atunci când protestatari au intrat în curtea instituției.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Procurorii militari s-au autosesizat după ce au văzut imaginile filmate acum două zile în curtea Parlamentului.

Anchetatorii au câteva semne de întrebare legate de felul în care jandarmii care se aflau la post au acționat în acea zi, atunci când peste 200 de protestatari au ajuns chiar la intrarea în Senat. Din imagini se vede că demonstranții nu au avut mari probleme în a intra în curtea Parlamentului, jandarmii nu au putut să îi oprească.

Sunt două infracțiuni pe care procurorii militari le cercetează – încălcarea consemnului și neglijență în serviciu. Astfel, jandarmii care trebuiau să păzească Parlamentul vor fi audiați.

Pe lângă acest dosar penal, Jandarmeria Capitalei este vizată și de o anchetă a corpului de control al ministrului de Interne, Lucian Bode.

Sursa: Digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

FILIALA MECANICA MIJA S.A

Fri Dec 24 , 2021
FILIALA MECANICA MIJA S.A UZINA MECANICA MIJA ,FUNCTIONEAZA CA FILIALA A COMPANIEI NATIONALE ROMARM,SI ESTE PRINCIPALUL PRODUCADOR SI EXPORTATOR DIRECT DE PRODUSE MILITARE DIN ROMANIA. COMPANIA NATIONALA ROMARM S.A ESTE FURNIZOR DE TEHNICA SI SERVICII MILITARE  DIN ROMANIA, FIIND O PREZENTA CONSTANTA IN PESTE 50 DE PIETE, IN TARI DIN […]