Bucureștenii care vor să adopte un câine sunt așteptați și în acest weekend în Parcul Circului din Capitală

0 0
Read Time:48 Second

Bucureștenii care vor să adopte un câine sunt așteptați și în acest weekend în Parcul Circului din Capitală

Târgul de adopții continuă și în acest weekend, 20-21 noiembrie, în Parcul Circului din Capitală, acolo unde bucureștenii sunt așteptați să adopte căţeii din centrele Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA). Toate adopțiile sunt gratuite, iar animalele sunt vaccinate, deparazitate și microcipate.

Primăria Capitalei şi ASPA îi invită pe iubitorii de animale pe 20 și 21 noiembrie, în intervalul orar 11:00-14:00, în Parcul Circului de lângă Circul Metropolitan Bucuresti, la o nouă ediţie a târgului de adopții.

Puii de căței din centrele ASPA, care așteaptă să-și găsească o familie, sunt vaccinați, deparazitați și microcipați, iar adulții sunt și sterilizați. Toate adopțiile sunt gratuite.

Câinii care vor fi adoptaţi vor pleca la noile familii cu pachete cu hrană.

Weekendul trecut, 13-14 noiembrie, la târgul din Parcul Circului, au fost adoptați 40 de căței.

Sursa: digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Deșeuri incendiate la Sintești: Persoane reținute, după ce mai mulți oameni au atacat cu furcile comisarii Gărzii de Mediu

Sat Nov 20 , 2021
 Deșeuri incendiate la Sintești: Persoane reținute, după ce mai mulți oameni au atacat cu furcile comisarii Gărzii de Mediu Două persoane au fost reținute pentru audieri, sâmbătă seara,  în localitatea Sintești, județul Ilfov, în cadrul unei descinderi a comisarilor Gărzii Naționale de Mediu, cu sprijinul Poliției, Jandarmeriei și IGSU, care […]