Accident

0 0
Read Time:49 Second

Accident grav în Dâmbovița. 3 oameni au murit după ce mașina în care se aflau a lovit un camion

Intervenție SMURD la un accident

Trei persoane au murit pe DN7, în județul Dâmbovița, după ce mașina în care se aflau a lovit un camion. La fața locului se află numeroase echipaje de la SMURD și ambulanță, pompieri și Poliție.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața pe DN7 între Slobozia Moara si Bâldana. Au fost implicate un autoturism si un autocamion, iar trei persoane au rămas încarcerate.

Ulterior, medicii au constatat decesul celor trei victime. Rănit a fost și șoferul camionului, dar bărbatul a refuzat să fie transportat la spital, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Dâmbovița, la locul accidentului au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție de la Garda Răcari, Detașamentul Titu și Detașamentul Târgoviște. Acolo se află două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, două autospeciale de descarcerare și o autospecială de stingere cu apa și spumă.

Sursa:Digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Editor TotalNews

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Adunarea generală a Fundației Județene pentru Tineret Dâmbovița - 18 noiembrie

Wed Nov 3 , 2021
Adunarea generală a Fundației Județene pentru Tineret Dâmbovița – 18 noiembrie ANUNȚ Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița convoacă Adunarea Generală ordinară în data de 18 noiembrie 2021, ora 16:30, la Casa Tineretului, str. Tineretului nr. 1. Asociațiile membre vor participa la ședința Adunării Generale ordinare cu un reprezentant cu drept […]