Croaţii pot călători în Statele Unite fără viză, începând de astăzi

0 0
Read Time:45 Second

Croaţii pot călători în Statele Unite fără viză, începând de astăzi

Cetăţenii Croaţiei pot călători în Statele Unite fără a a avea nevoide viză, potrivit ambasadei americane la Zagreb. Măsura a intrat în vigoardsâmbătă.

Decizia în cadrul Sistemului Electronic de Autorizare a Călătoriei (ESTA) îi include pe cetăţenii croaţi care călătoresc în SUA pentru turism sau afaceri până la 90 de zile, relatează ziarul croat Jutarnji List.

Desemnarea Croaţiei ca participant la Programul Visa Waiver (VWP) este un pas important către consolidarea în continuare a cooperării de lungă durată economice şi de securitate dintre Statele Unite şi Croaţia, a declarat Ambasada SUA, informează agenţia de presă MIA, citată dAgerpres.

Pentru a participa la VWP, o ţară trebuie să îndeplinească cerinţe legate de contraterorism, aplicarea legii, aplicarea legii asupra imigraţiei, securitatea documentelor şi gestionarea frontierelor în mod continuu, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa: digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bilanț provizoriu: 11.725 de cazuri noi și 389 decese din cauza COVID-19

Sun Oct 24 , 2021
În ultimele 24 de ore au fost raportate 11.725 de cazuri noi de COVID-19 și 389 decese. Dintre acestea, 8 au avut loc înaintea zilei de sâmbătă, dar au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. „Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 24 octombrie 2021, ora 10.00, […]