Dialog halucinant în Parlament. George Simion: „Uitați ce supărată este doamna Gorghiu”. Alina Gorghiu: „Urlați ca o maimuță”

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Dialog halucinant în Parlament. George Simion: „Uitați ce supărată este doamna Gorghiu”. Alina Gorghiu: „Urlați ca o maimuță”

Un schimb de replici dincolo de orice normă parlamentară a avut loc joi între Alina Gorghiu și George Simion, în timpul ședinței reunite a plenului pentru citirea moțiunii de cenzură. Liderul AUR a acuzat-o pe vicepreședinta Senatului că încalcă Constituția, în vreme ce Alina Gorghiu l-a făcut „maimuță”.

George Simion: – Uitați ce supărată este doamna Gorghiu. Doamna Gorghiu, încălcați Constituția!

Alina Gorghiu: – (…) Dumneavoastră urlați ca o maimuță și n-are voie nimeni să spună nimic aici.

George Simion: – Urlu ca o maimuță, zice doamna Gorghiu.

Alina Gorghiu: – Știți de ce? Pentru că ați pus mâna pe domnul Roman fizic, colegii dvs. se poartă ca niște huligani. Nu este în regulă să agresați un deputat.

George Simion: – N-am pus mâna eu. Nu e în regulă să încălcați Constituția. N-avea de ce să conducă el această ședință.

Scena a avut loc în penul reunit al Parlamentului, convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor și Senatului, Ludovic Orban și Anca Dragu, la ora 16.00, pentru citirea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîțu.

Ședința a început cu un scandal uriaș, având ca miză cine conduce ședința, în lipsa lui Ludovic Orban, care și-a delegat atribuțiile și a absentat. Deputatul PNL Florin Roman s-a ținut cu mâinile de microfon, în timp ce chestorii trăgeau scaunul de sub el, în încercarea de a conduce ședința plenului reunit.

sursa; digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

20 de companii din zootehnie poluează mai mult decât Germania, Marea Britanie sau Franța și totuși primesc ajutor de miliarde de dolari

Thu Sep 9 , 2021
20 de companii din zootehnie poluează mai mult decât Germania, Marea Britanie sau Franța și totuși primesc ajutor de miliarde de dolari Douăzeci de companii de creștere a animalelor sunt responsabile pentru mai multe emisii de gaze cu efect de seră decât Germania, Marea Britanie sau Franța și primesc totuși […]