Horoscop. Ce calități și defecte au oamenii născuți într-o zi de vineri față de cei născuți luni

0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Horoscop. Ce calități și defecte au oamenii născuți într-o zi de vineri față de cei născuți luni

În funcție de ziua în care te-ai născut poți avea câteva calități și defecte specifice. Majoritatea acestor lucruri se văd încă din copilărie.

Cum știi ce calități ai dacă te-ai născut luni

Există în zodiac unele semne care sunt mai încăpățânate decât altele, în timp ce unii sunt mai emotivi și mai sensibili decât alții.

Cu toate acestea, există calități și defecte și în funcție de ziua nașterii. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat caracteristicile fiecărei zile din săptămână.

El a spus că în funcție de ziua săptămânii în care s-a născut o persoană există câteva daruri divine. Această dată poate să arate și numărul de eșecuri, dar și felul în care vor trăi acești oameni și dacă vor avea sau nu succes la bani.

Defecte și calități în funcție de ziua din săptămână în care te-ai născut

Iată ce spune horoscopul zilnic al fiecărei zi din săptămână cu privire la caracterul tău.

Luni. Este prima zi din săptămână și este patronată de Lună. Înseamnă că vei fi liber toată viața și curajos astfel încât să îți exprimi propriile opinii. Nu te lași condus de ceilalți și vei avea o mulțime de oportunități în viață.

Îți place să te impui, iar acest lucru poate să nu fie tocmai benefic într-o relație.

Marți. O zi guvernată de Planeta Marte și arată ambiția și dorința de a reuși în viață. Este o zi ideală de a aranja lucruri și de a pune la punct situații.

Miercuri. O zi guvernată de Mercur, care vine la pachet cu rolul de negociator. În afaceri și în viața profesională ești cel mai bun și simți nevoia ca oamenii să te aprecieze și să îți ofere atenție. Oamenii născuți miercuri sunt reci și insensibili, dar avizi după bani.

Joi. Ai primit darul cunoașterii. Este o zi guvernată de Jupiter și ești o persoană sociabilă. Vrei să cunoști, să călătorești și să descoperi lumea.

Vineri  Iubești tot ce este frumos, de la arte până la mâncare și oameni. Ești o persoană sensibilă și grațioasă. Ai darul frumuseții și puterea de a vede tot ce e mai bun în tot.

Sâmbătă. O zi a voinței și curajului. Este o zi guvernată de Saturn, adică ești o persoană ambițioasă, luptătoare și foarte muncitoare, lucru care îți asigură succesul în viață.

Duminică. Ziua patronată de Soare și ziua în care se finalizează o etapă din viață. O zi pentru relaxare și încărcare spirituală. Ești o persoană calmă, iubitoare și dependentă de familie. Ai fost înzestrat cu darul iubirii.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Florin Cîțu, în scandalul facturilor uriașe la energie: Nu vom plafona prețurile. Vom compensa o parte din factură în această iarnă

Tue Aug 31 , 2021
Florin Cîțu, în scandalul facturilor uriașe la energie: Nu vom plafona prețurile. Vom compensa o parte din factură în această iar Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, la o întâlnire cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, și cu reprezentanți ai ANRE, Transelectrica, OPCOM și Consiliului Concurenței privind […]