Femeie din Buzău, dată dispărută. Ultima dată ar fi fost văzută în Suceava, iar mașina observată în judeţul Iaşi

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Femeie din Buzău, dată dispărută. Ultima dată ar fi fost văzută în Suceava, iar mașina observată în judeţul Iaşi

O femeie în vârstă de 40 de ani din localitatea Racoviţeni, care ar fi plecat de la domiciliu în urmă cu zece zile, a fost dată dispărută şi este căutată de poliţişti, potrivit datelor deţinute de autorităţi aceasta fiind văzută în judeţul Suceava şi maşina ei, în judeţul Iaşi.

Poliţiştii afirmă că dispariţia femeii a fost anunţată oficial în cursul zilei de 23 august şi fac apel către persoanele care pot furniza informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia să sune la numărul de urgenţă 112 sau să anunţe cele mai apropiate unităţi de poliţie.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi cu privire la faptul că Milea Ştefania ar fi plecat de la domiciliu său din Racoviţeni în data de 14 august a.c. şi nu a mai revenit. (…) Din verificările efectuate a reieşit că de la data plecării de la domiciliu până la momentul semnalării dispariţiei, femeia ar fi fost văzută în judeţul Suceava, iar autoturismul aflat în folosinţa femeii ar fi fost văzut în judeţul Iaşi”, au precizat marţi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, potrivit Agerpres.

Potrivit poliţiei, semnalmente femeii sunt următoarele: înălţime 1,60 metri, greutate 100 kg, ten deschis, faţă rotundă, păr lung, şaten închis, ochi albaştri. Nu se cunoaşte vestimentaţia.

……………………………………………………………..

sursa;digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Medicii fac apel la părinți: Fiecare își asumă. Poți sta cu gândul "c-ai salvat copilul de la vaccin" sau în timp să-ți blestemi zilele

Fri Aug 27 , 2021
Medicii fac apel la părinți: Fiecare își asumă. Poți sta cu gândul “c-ai salvat copilul de la vaccin” sau în timp să-ți blestemi zilele Varianta Delta a coronavirusului SARS-CoV-2 are un impact mult mai mare decât tulpinile precedente asupra tinerilor și copiilor. Înainte, copiii făceau forme ușoare, dar constatările recente atrag atenția […]