Cea mai parșivă zodie din horoscop. Trădează și persoana iubită, fără niciun regret

0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Cea mai parșivă zodie din horoscop. Trădează și persoana iubită, fără niciun regret

Astrologii vin cu noi detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Specialiștii aduc în prim-plan amănunte din sectorul amoros. Unul din semne își trădează partenerul fără nicio remușcare. Află cine este infidel fără niciun regret!

Horoscop dragoste: un nativ își trădează partenerul

Există unele zodii care au momente în care sunt realmente de gheață și foarte parșive. Semnul sub care ne-am născut indică anumite trăsături de caracter, iar unii sunt clar declarați de astrologi ca fiind parșivi cel puțin o dată în viață în sectorul amoros. Câțiva dintre ei trăiesc astfel pentru a-și stăpâni impulsul și controla curiozitatea.

Săgetătorii sunt foarte sinceri și nu născocesc astfel de scenarii nici într-o zi proastă în care poate sunt conduși de ego. Ei preferă să fie sinceri și să spună ce îi deranjează de fiecare dată, mai cu seamă că se feresc de astfel de evenimente sucite în care ar face gelos pe cel de lângă sau în care ar putea să devină ei geloși.

Se țin foarte bine în frâu și sunt foarte siguri pe ceea ce cred. Taurii se află în aceeași postură și preferă să nu fie parșivi, dar totuși rămân campioni la încăpățânare, motiv pentru care în unele momente apelează și ei la arme puțin murdare. Aceștia atacă exact când nu te aștepți.

Berbecii sunt persoane sincere și nu-și pierd timpul cu astfel de detalii care să nu le facă cinste. La fel sunt și leii care își spun opiniile cu riscul de a deranja. Nu menajează pe nimeni chiar dacă se află în public.

La cine să ai grijă?

La polul opus se află Gemenii care sunt de departe cei mai parșivi din horoscop. Cu toate că sunt extrem de carismatici și par simpatici, au două fețe și te pot trăda imediat chiar dacă faci parte din familie. Ei te pot călca în picioare cu zâmbetul pe buze.

  • Nu departe se află și Balanțele care sunt foarte ticăloase în acest sector. Deși nu par, te pot înjunghia pe la spate de fiecare dată când simt că doresc asta. Scorpionii au și ei firi răzbunătoare și sunt foarte tăioși și duri. E vai de cei care îi deranjează în orice fel pentru că obișnuiesc să manipuleze

    Racii obișnuiesc să tacă și să înghită, dar nu uită niciodată ceea ce îi supără. Ei tind să coacă o răzbunare de proporții și pot să devină parșivi, dar în rare momente se duc la această extremă. Rareori au totuși interese ascunse pentru că sunt persoane generoase și săritoare și extrem de iubitoare, dar trebuie să ai mare grijă cu dispoziția lor care dictează totul.

     

sursa; playtech

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Școala începe în 13 septembrie în format fizic. Festivitățile de deschidere, organizate cu mască obligatorie și durată limitată

Tue Aug 24 , 2021
Școala începe în 13 septembrie în format fizic. Festivitățile de deschidere, organizate cu mască obligatorie și durată limitată Noul an școlar va începe în data de 13 septembrie, în format fizic. Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, că își dorește ca școala să rămână în format fizic, iar festivitățile de […]