Taximetrist român ucis la Londra. Criminalul ar fi clientul care l-a chemat printr-o aplicație mobilă, crede Poliția

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Un român, șofer de taxi în Marea Britanie, a fost ucis, miercuri seara, în faţa unei şcoli din Tottenham, suburbie a Londrei. Autorul este, cel mai probabil, clientul care îl solicitase pentru o cursă printr-o aplicație mobilă, care este căutat acum de poliție.

Gabriel Bringye, de 37 de ani, a fost descoperit de un şofer de autobuz care observase că nu mișcă și care a alarmat autoritățile. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul. Bărbatul fusese înjunghiat.

Potrivit Evening Standard, Gabriel, care locuia de 13 ani în Marea Britanie, urma să se căsătorească anul acesta.

Un prieten a declarat pentru presa britanică: „Este o tragedie îngrozitoare. A fost cea mai amabilă și mai blândă ființă umană pe care puteai să o întâlnești. Nu ar fi făcut rău unei insecte. Suntem cu toții șocați”.

Inspectorul șef Treena Fleming, care coordonează forțele de poliție din zona respectivă, a declarat: „Detectivii lucrează din greu pentru a afla ce s-a întâmplat.”

Inspectorul șef Neil John, care conduce ancheta în acest caz, a declarat: „Suntem încă în primele etape ale anchetei și încercăm să stabilim ce s-a întâmplat miercuri seara și motivul acestui atac. Gabriel, care lucra ca taximetrist privat, a fost atacat în interiorul mașinii sale. Trebuie să știm de ce era acolo și cine a mai fost cu el.

sursa:digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Femeie surprinsă în timp ce căra cu un tomberon cadavrul unui bărbat, în Târgu Mureș

Fri Aug 13 , 2021
Femeie surprinsă în timp ce căra cu un tomberon cadavrul unui bărbat, în Târgu Mureș Femeie surprinsă în timp ce căra cu un tomberon cadavrul unui bărbat FOTO: Profimedia Images O femeie din Târgu Mureș a fost surprinsă în timp ce căra cadavrul unui bărbat într-un tomberon, după o sesizare […]