Huawei va produce încărcătoare de telefoane de 100W

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Tehnologia de încărcare rapidă a telefoanelor este una dintre cele mai utile născociri ale producătorilor, iar acum Huawei se alătură unui club select de companii care au acces la tehnologia de încărcare la 100W. După ce a primit certificarea din partea Chinei, compania poate începe producția de telefoane cu încărcare mai rapidă ca niciodată.

Deși Huawei a dezvăluit recent P50 și P50 Pro, niciunul dintre aceste modele nu beneficiază de încărcarea super-rapidă. În schimb, am văzut această tehnologie implementată pe Honor 50 Pro, dispozitiv creat de fostul sub-brand al gigantului tech. Asta nu înseamnă că Huawei nu poate lansa mai târziu un P50 Pro+ sau cine știe ce variație care să vină echipată cu noua tehnologie de încărcare rapidă la 100W.

Încarcarea la 100W are și avantaje și dezavantaje

Încărcarea la 100W este un pas important pentru telefoanele inteligente, mai ales că pentru mulți producători limita de sus a fost până acum la 65W. Dar începând de acum, Huawei nu va mai fi limitat la valoarea precedentă, ci se alătură unui grup select alături de Xiaomi, Oppo și Honor. Iar partea cea mai tare este că un telefon cu baterie de 4.000 mAh va fi încărcat complet după numai 25 de minute.

Există însă și dezavantaje ale acestei tehnologii de încărcare. Oppo a realizat un test în cadrul căruia sănătatea bateriei a scăzut de la 100% la 91% după 800 de cicluri de încărcare la 65W. Asta înseamnă că la 100W impactul va fi mult mai puternic, ceea ce ar putea duce la degradarea mult mai rapidă a bateriei. În acest fel telefoanele care vor beneficia de acest standard de încărcare ar putea avea o viață mai scurtă decât modelele de până acum.

sursa:digi24
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

[ACTUALIZARE] Facebook testează metode de a analiza mesajele criptate de pe WhatsApp pentru reclame personalizate

Fri Aug 13 , 2021
De-a lungul istoriei sale ca aplicație principală pentru chat online rapid și simplu, WhatsApp a trecut prin multe, inclusiv printr-o politică de confidențialitate care a stârnit controverse și a agitat furios apele. Platforma deținută de Facebook se laudă cu mesaje și conversații criptate în sistem end-to-end care sporesc nivelul de […]