Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi

0 0
Read Time:3 Minute, 25 Second

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 LEU

Poate vă găsiți ceva de lucru în particular și o să vă sporiti veniturile s-aveți pentru vacanță și pentru școala voastră, a copiilor, din toamnă. Se poate să dați curs unor negocieri și-abia de luni încolo să dați si răspunsul c-o să vă interesați de calitatea partenerilor de afaceri, a firmei lor.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 FECIOARĂ

 

O să vă-ngrijiti și de voi, să fiți în formă, să arătați și mai bine, să dați referesh total. Vin ceva bani, poate pentru că și-au amintit niște datornici că v-au tot amânat cu suma pe care le-ați împrumutat-o și faceți rost de bani pentru plimbări.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 BALANȚĂ

O veste bună, o prezență plăcută și o să faceți planuri de vacanță sau cât v-a mai rămas din ea. Vin vremuri mai bune pentru voi, încă un pic de răbdare și o să puteți fi fericiți, s-aveți copii, să vă mutați într-o casă mai mare și poate vă luați și alt serviciu.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 SCORPION

 

O să se reunească grupul de altădată și o să puteți petrece un timp de calitate împreună, că sunt activități deconectante. O să deveniți centrul atenției , pentru o vreme, că muncă voastră se bucură de succes și o să fie și răsplătită financiar, bașca promisiunile de funcție înaltă.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiți un ajutor nesperat și să vă fie ușurată munca, să puteți pleca liniștiți în concediu. Un proiect nou la orizont și vă pliati rapid pe cerințele partenerilor de afaceri și o să faceți treabă bună împreună – pentru că există sincronizare.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 CAPRICORN

 

Vă asociați cu niște oameni ca să puneți în practică un proiect care vă poate asigura banii de care-aveți nevoie. Se poate să semnați niște acte și să vă puteți deplasa fără probleme, să rezolvați chestiuni de ordin profesional, dar poate fi vorba și despre o plecare în vacanță.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate vă ocupați și de voi, că sunt probleme de sănătate pe care le-ați ignorat, le-ați tratat cu superficialitate și trebuie făcut ceva. O perioadă bună, la voi, pentru recuperarea banilor, că i-ați împrăștiat, i-oți fi împrumutat pe alții, sau șefii au tot amânat salariul, sau prima.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 PEȘTI

 

Vin ceva bani, dar pe voi vă interesează un contract pe termen lung, ca să nu duceți grija banilor. O să mai vorbiți cu unul, cu altul, ca să-i dați de capăt unei probleme de serviciu, să iasă ceva de calitate, pentru că de asta depinde promovarea voastră.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 BERBEC

 

Revine cineva după o lungă absență și dacă mai simțiți afecțiune pentru acea persoană o să și reluați povestea de dragoste. Noutăți la serviciu – și o să vă acapareze un proiect în care veți pune suflet, că vreți și voi o relansare ca să fiți mai bine văzuți.

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 TAUR

 

Apare ființa visurilor voastre și o să faceți tot posibilul să-i împliniți dorințele ca să fiți fericiți. O zi a dezlegarilor, pentru voi, dați cărțile pe față și spuneți ce vă deranjează la partenerul de cuplu, ce v-ați dori să facă și ce să nu facă deloc.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 GEMENI

 

Poate aveți de susținut o lucrare, dați un test, vă duceți la un interviu, că ați dat de un job captivant. Poate-i faceți o surpriză partenerului de cuplu și căutați o locuința mai șic, cum știți că i-ar plăcea, dar în niciun caz prea mică și să aibă dependințe.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2021 RAC

Poate se ia o decizie la nivel de grup să lansați la apă un proiect care să v-aducă atât notorietate, cât și bani. O să vă organizați în așa fel timpul liber încât să v-ajungă și pentru familie și să vă acordați și vouă cu un plus de atenție, că e importantă starea voastră de spirit.

sursa; pro tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Huawei va produce încărcătoare de telefoane de 100W

Fri Aug 13 , 2021
Tehnologia de încărcare rapidă a telefoanelor este una dintre cele mai utile născociri ale producătorilor, iar acum Huawei se alătură unui club select de companii care au acces la tehnologia de încărcare la 100W. După ce a primit certificarea din partea Chinei, compania poate începe producția de telefoane cu încărcare […]