ASUS și Noctua lansează împreună o placă video cu super răcire

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Toți pasionații în ale construcției de calculatoare știu că Noctua este cel mai serios producător când vine vorba de sisteme de răcire eficiente și silențioase. După ce am văzut răciri pentru procesoare, ventilatoare foarte performante și alte soluții, producătorul va colabora cu ASUS pentru a crea o placă video extrem de eficiente din punct de vedere al răcirii și extrem de silențioasă.

Deși nu a fost anunțată oficial, colaborarea dintre ASUS și Noctua a fost confirmată de Eurasian Economic Commission. Într-o listare de produse putem vedea un line-up întreg de plăci video ale producătorului taivanez de electronice, dar una dintre ele iese în evidență: RTX3070-8G-NOCTUA. Alte informații nu există, dar voi presupune că placa are răcire pe aer și sper că o să păstreze coloritul specific.

Răcire Noctua pentru plăci video?

Este prima dată când vedem o colaborare între Noctua și un producător mare de componente; de fapt este printre puținele dăți în care producătorul austriac de sisteme de răcire se asociază cu o companie pentru a crea un produs. Iar colaborarea cu ASUS va rezulta într-o placă video NVIDIA GeForce RTX 3070 cu răcire (sper!) de culoare maro și performanță termică de top.

Nu văd niciun mod în care această colaborare ar putea da greș. Singura problemă reală pe care o văd ar fi prețul, care pentru mulți ar putea fi un turn-off, mai ales când ținem cont de prețul unui simplu ventilator de la Noctua. Mă aștept ca acest model de placă video să fie cel puțin la fel de scump precum seria ROG Strix de la ASUS și să ofere performanță asemănătoare, dar fără nebunii RGB și alte caracteristici extra.

sursa:zonait

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi

Fri Aug 13 , 2021
HOROSCOP 13 AUGUST 2021 LEU Poate vă găsiți ceva de lucru în particular și o să vă sporiti veniturile s-aveți pentru vacanță și pentru școala voastră, a copiilor, din toamnă. Se poate să dați curs unor negocieri și-abia de luni încolo să dați si răspunsul c-o să vă interesați de […]