O tânără din Alba a găsit filmări cu ea pe site-uri pentru adulți

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

O tânără din Alba a ajuns, fără să vrea, vedetă pe site-urile pentru adulți, după ce a fost filmată pe ascuns în timpul unor scene intime. A depus plângere împotriva celui care a filmat-o, iar acum acesta riscă închisoarea.

Potrivit documentelor din instanță, femeia a fost filmată în cursul anului 2016, când, într-o seară, rămas acasă la Andrei Cornel H., petrecându-și noaptea cu prietenul acestuia.

În acea noapte, persoana vătămată a întreţinut relaţii sexuale cu suspectul O. în locuinţa inculpatului, fără a realiza şi fără a-şi da acordul cu privire la înregistrarea audio-video a acestei activităţi. Din declaraţiile persoanei vătămate şi din înregistrarea audio-video reiese că, în timpul actului sexual, prietenul său a insistat ca becul să rămână aprins, deşi persoana vătămată l-a stins la un moment dat, fapt care denotă o suspiciune cu privire la cunoaşterea de către acesta a faptului că sunt înregistraţi audio-video. În data de 16.07.2016, inculpatul H. Andrei Cornel a avut o discuţie în contradictoriu şi cu jigniri pe reţeaua de socializare Facebook cu persoana vătămată, ocazie cu care acesta a proferat ameninţări la adresa victimei, afirmând că va regreta cuvintele pe care i le-a adresat, respectiv că persoana vătămată i-a refuzat avansurile sexuale”, se precizează în documentul instanței, potrivit adevărul.ro.

După câteva luni, tânăra a aflat de la o cunoștință că au apărut filmări cu ea pe mai multe site-uri pentru adulți. Astfel, s-a stabilit că Andrei Cornel H. a blurat faţa prietenului său, a modificat vocile şi a postat filmarea făcută în casa lui pe mai multe platforme pornografice.

Andrei Cornel H. a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu amânarea executării pe un termen de 2 ani. Judecătoria Alba Iulia a respins acordul, iar procesul de judecată va începe La Curtea de Apel, procesul începe în februarie.

sursa:digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Moarte misterioasă la Buftea: femeie cu limba tăiată, descoperită în curte. Ultimul cuvânt pe care l-a rostit

Mon Aug 9 , 2021
Polițiștii din Ilfov investighează împrejurările în care a murit o femeie din Buftea, care a fost descoperită în curtea locuinței sale cu limba tăiată. Când a fost găsită, femeia era încă în viață, iar ultimul cuvânt pe care l-a rostit a fost: „hoții”. Totuși, din casa ei nu a dispărut […]