Alertă de incendiu la Aeroportul Otopeni. Pompierii, mobilizați la zona de îmbarcare

0 0
Read Time:39 Second

Alertă de incendiu duminică seara pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, după ce în zona de îmbarcare s-a produs o degajare de fum de la un tablou electric.

Degajare de fum la Aeroportul Henri Coandă în cursul serii de duminică. În urma alarmei primite prin centrala de incendiu, pompierii aeroportului Henri Coandă au intervenit într-o cameră tehnică din zona de îmbarcare (Finger), unde s-a produs o degajare de fum la un tablou electric.

„Începutul de incendiu a fost imediat stins. În zona apropiată camerei tehnice afectate nu se aflau pasageri dar, din motive de siguranță, o parte din pasagerii aflați în terminal au fost conduși într-o altă zonă, până la evacuarea completă a fumului. Nu s-au înregistrat perturbări ale traficului pe aeroport”, transmit reprezentanții aeroportului.

sursa:digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum a ajuns un român din Elveția să-și omoare prietenul din copilărie și pedeapsa pe care o va primi

Mon Aug 9 , 2021
Un român de 33 de ani a fost condamnat la 14 ani de închisoare în Elveția pentru că și-a ucis un prieten din copilărie care îi era și coleg de serviciu, în 2018. De asemenea, instanța a decis ca inculpatul să fie expulzat din Elveția și l-a obligat la plata […]