O canotoare australiană a câștigat o medalie de bronz și una de aur la JO 2020 după ce și-a reparat caiacul cu un prezervativ

1 0
Read Time:34 Second

Canotoarea australiană Jessica Fox, participantă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a folosit un prezervativ pentru a-și repara caiacul cu care a câștigat o medalie de bronz și una de aur, conform Euronews.

Fox, care a câștigat o medalie de bronz la proba de caiac slalom feminin și una de aur la proba de canoe slalom, a postat pe tețelele sociale clipul video în care caiacul său este reparat cu ajutorul unui prezervativ.

O mixtură de carbon este aplicată pe canoe, iar apoi, prezervativul este aplicat peste.

„Pariez că nu știați că prezervativele pot fi folosite pentru reparații de canoe. Se întinde bine. E foarte puternic”, a spus canotoarea pe rețeaua socială.

sursa:digi24

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Alertă de incendiu la Aeroportul Otopeni. Pompierii, mobilizați la zona de îmbarcare

Sun Aug 1 , 2021
Alertă de incendiu duminică seara pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, după ce în zona de îmbarcare s-a produs o degajare de fum de la un tablou electric. Degajare de fum la Aeroportul Henri Coandă în cursul serii de duminică. În urma alarmei primite prin centrala de incendiu, pompierii aeroportului Henri […]